ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα"

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Για βαριά ήττα και ντροπή για τον πρόορισμο αποκλεισμό μίλησε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ στην συνέντευξη Τύπου του ματς με τα Τρίκαλα. Ο Αργεντίνος τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα του ματς και τόνισε πως δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα.

Πέρσι έφτασε στον τελικό και φέτος αποκλείστηκε από το πρώτο του ματς στην διοργάνωση. Ο Αρης υπέστη μια βαριά ήττα και αποκλεισμό στα πέναλτι από τα Τρίκαλα και ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ πιστεύει πως ήταν μια βαριά ήττα για τον σύλλογο που "γκρέμισε" τα όνειρα των οπαδών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αργεντίνος τεχνικός:

" Υπάρχει μία πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση βάση της αισιοδοξίας που είχαμε στον θεσμό. Είναι μία μεγάλη ντροπή γιατί ξέρουμε τι θελάνε οι οπαδοί μας από την διοργάνωση και εμείς από τον πρώτο γύρο αποκλειστήκαμε.

Θεωρώ ότι κάναμε τα πάντα εμείς βάλαμε το γκολ και αυτό που δεχθήκαμε εμείς χάσαμε έναν ποδοσφαιριστή και πολλές ευκαιρίες συν το γεγονός ότι το γήπεδο δεν βοηθούσε να γίνει παιχνίδι.

Αυτή την στιγμή έχουμε αποκλειστεί και δεν έχεις όρεξη να πεις πολλά για το παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε. Ήμασταν πολύ σοβαροί και τρέξαμε πολύ. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής μου στην φάση της αποβολής. Εγινε και μία περίεργη φάση που τελικά με γκολ ακυρώνεται. Μας πονάει ο αποκλεισμός και ότι απογοητεύσαμε τους οπαδούς μας στον θεσμό.

Αν με ρωτήσεις ποιος άξιζε να κερδίσει δεν έχει καμία σημασία. Τα παιχνίδια κερδίζονται και μετά από παράταση και πέναλτι."

- Για το πόσο πιο δυνατοί μπορεί να γίνει η ομάδα του:
Οι ομάδες πρέπει να χτίζονται και να είναι δυνατές για όλες τις διοργανώσεις. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο θετικό μήνυμα. Θα ήταν άδικο για τον κόσμο που αισιοδοξεί πάντα για αυτόν τον θεσμό. Ηταν μία βαριά ήττα. Δυστυχώς όμως από την ώρα που θα μπούμε στο λεωφορείο θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα."


- Για τα Τρίκαλα:
Εκανε τα πράγματα όπως έπρεπε. Όταν έχεις έναν ανώτερο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα μας πρέπει να πάρεις προλήψεις για να την αντιμετωπίσεις.

Αυτό πάντα στην θεωρεία. Στην στιγμή αυτή που μιλάμε τα Τρίκαλα συνεχίζουν στον θεσμό. Βάλανε πολύ ψυχή. Εμάς ίσως μας επηρέασε λίγο παραπάνω η κακή κατάσταση από τον αγωνιστικό χώρο. Μας ανάγκασε να παίξουμε με την μπάλα ψηλά με μας να μην έχουμε πολύ ύψος".

- Για το αν το πρόβλημα της ομάδας τους είναι ψυχολογικό:
Οχι γιατί αν σκέφτεται τι κάναμε και τι λάθος θα δούμε ότι αντιμετωπίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τρέξαμε πολύ και παίξαμε πάνω από μισή ώρα με δέκα ποδοσφαιριστές. Και καταλάθος πως αλλάζουν οι ισορροπίες όταν η μπάλα πάει δοκάρι και έξω όπως με τους Λαζαρίδη, Ναφτί και Χαβίτο.

Ψυχολογικά ο πόνος μας έχει επηρεάσει με τον αποκλεισμό. Θα πρέπει να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και τι έχουμε άμεσα μπροστά μας. Η ομάδα μου έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει σήμερα
."

Τόχα: " Ηταν ένα πλήγμα. Μια ήττα που σίγουρα δεν την περιμέναμε. Πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια και τις άλλες διοργανώσεις που συμμετέχουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ