ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Μακάρι να επιστρέψω μία μέρα"

Κούπερ: "Μακάρι να επιστρέψω μία μέρα"
INTIME SPORTS

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Άρη. "Μακάρι να φορέσω ξανά τα κίτρινα μία ημέρα", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα το βράδυ της Τρίτης καθώς κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Για την ακρίβεια όλοι περίμεναν το ακριβώς αντίθετο.

Τελικά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των κίτρινων, μετά από απόφαση του ιδίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη το πρωί στον Aris fm 92.8, o Αργεντινός τεχνικός εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

"Το είχα πει και σε αρκετές συνεντεύξεις. Το βλέπαμε πως υπήρχε πρόβλημα δηλαδή ότι η ομάδα δεν είχε την ίδια απόδοση και στις δύο διοργανώσεις. Με αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα η πορεία να μην είναι αυτή που περιμέναμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Με γνώμονα το καλό της ομάδας πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση. Πάνω από όλα είναι ο Άρης και όχι ο Κούπερ. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου σε όλο τον κόσμο και μια θερμή αγκαλιά. Και ίσως κάπου στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Αυτά που ακούγονται πως με έδιωξε η διοίκηση είναι ψέματα.

Το σκέφτηκα πολύ καλά. Υπάρχουν αποφάσεις που πονάνε στη ζωή αλλά είναι απόφαση που πήρα εγώ μετά από πολλή σκέψη. Αυτή η απόφαση είναι για το καλό της ομάδας. Μην μπερδεύουμε τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είμαι ευγνώμων σε όλο τον κόσμο για τη στήριξη σε όλους τους αγώνες".

Κλείνοντας για το ενδεχόμενο να επιστρέψει μία ημέρα στην ομάδα, τόνισε:

"Μακάρι να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε στο μέλλον να μπορέσω ξανά να φορέσω την κίτρινη φόρμα. Θα το ξαναπώ. Η απόφαση μου θα βοηθήσει την ίδια την ομάδα, αρχής γενομένης από την Κυριακή, όπου υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ