ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Mόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μας"

Κούπερ: "Mόνο ο Ολυμπιακός στο μυαλό μας"
κουπερ

Μόνο ο Ολυμπιακός είναι στο μυαλό του Κούπερ και των παικτών, όπως δήλωσε στην Σ.Τ ο Αργεντινός τεχνικός

"Ήταν πολύ σημαντικό για την δική μου ομάδα που απώλεσε την ευκαιρία στο τελευταίο της παιχνίδι και πλέον κυνηγάμε έστω και έναν πόντο εν όψει των πλέι οφ", ήταν το αρχικό σχόλιο του Κούπερ και πρόσθεσε: "Καταλαβαίνετε ότι είναι μία περίπλοκη διαδικασία αφού αν η ομάδα μου δεν πάρει βαθμό ή βαθμούς θα ξεκινήσει την διαδικασία με 4 βαθμούς διαφορά.

Το δύσκολο θα είναι το πώς η δική μας ομάδα θα μοιράσει την ενέργειά της για τα σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά της. Η ομάδα θα πρέπει να κοιτάει πάντα το επόμενο παιχνίδι και μόνο που είναι το σημαντικότερο.

Είναι λοιπόν υποχρέωση της ομάδας να τα δώσει όλα στο επόμενο παιχνίδι και είναι δική μου υποχρέωση για τα επόμενα παιχνίδια για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας"



, και κατέληξε: "Ο στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ κερδίζοντας έστω και έναν βαθμό για αυτό και θα πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό".



Αν αλλοιώνει τις ισορροπίες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οι απουσίες που θα υπάρχουνε τόνισε: " Ελπίζω να μην αλλάξουν τόσο πολύ τις ισορροπίες. Αν μια ομάδα έχει αγωνιστική ταυτότητα δεν θα πρέπει να την αλλάζει ανεξαρτήτως των αλλαγών που θα υπάρξουνε. Αν όμως υπάρχουν πολλές αλλαγές τότε ίσως αυτοί που θα αγωνιστούνε να μην έχουνε τον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό".

Για την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής στην Τρίπολη με τον Αστέρα σχολίασε: " Είναι ξεκάθαρο ότι με απασχόλησε και με ανησύχησε και το συζητήσαμε. Θεωρώ ότι είχε να κάνει με τα πρώτα 45'. Το συζητήσαμε και είπαμε ότι το παιχνίδι που απομένει έχει έξτρα κίνητρο για την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Για αυτό και θα πρέπει να μείνουνε συγκεντρωμένοι σε αυτό και να εξαντλήσουνε την ενέργειά τους σε αυτό γι αν α έχουνε την καλύτερη αγωνιστική εικόνα".

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα του είναι κάπως κουρασμένη από την μίνι προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου και το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ σημείωσε: " Η κόπωση που με απασχολεί είναι η πνευματική. Όχι για της σωματικής κατάστασης. Υπήρξανε κάποιες μέρες που δυναμώσαμε την προπόνηση. Ακολουθήσαμε ωστόσο πάρα πολύ καλά το χρονοδιάγραμμα που έπρεπε αν με ανησυχεί κάτι είναι το ψυχολογικό στρες. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Με ανησυχούνε παραπάνω κάποιοι άλλοι παράγοντες εκτός γηπέδου και όχι αγωνιστικοί".

Για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και αν έχουν να κάνουνε με αυτόν και οι χθεσινές συζητήσεις με τον Χαβιέ Κάμπορα είπε: "Θα σας πω το ιδανικό σενάριο που δεν είναι πάντα και εφικτό. Το ιδανικό θα ήτανε μία εβδομάδα πριν τελειώσουνε τα πλέι οφ να είναι όλα σχεδόν έτοιμα".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ