STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούπερ: "Να σηκώσουμε κεφάλι..."

Κούπερ: "Να σηκώσουμε κεφάλι..."
INTIME SPORTS

Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Ηρακλή σύμφωνα με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να κοιτάξει μπροστά.

"Με καμία πρόθεση και έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο θα έπρεπε να μοιραστούνε οι βαθμοί. Ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα αλλά επειδή δεν υπάρχει αυτό στο ποδόσφαιρο ο Ηρακλής κέρδισε. Αυτό που μας μένει είναι να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε γρήγορα μπροστά", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός.

Για το τι απαιτείται στην ομάδα του είπε: "Αρχικά θα πρέπει να βελτιωθούμε σε ατομικό επίπεδο γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές μου δεν είναι στην καλύτερη στιγμή και σίγουρα θα πρέπει να δουλέψουμε στην αποφασιστικότητά μας μέσα στην περιοχή γιατί δυσκολευόμαστε να κάνουμε γκολ.

Θα πρέπει να δουλέψουμε στην γραμμή όλη την εβδομάδα και ότι και να πούμε για το ηθικό αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία νίκη που τον τελευταίο καιρό μας αρνείται να έρθει. Θα πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους γιατί έχουνε έρθει και κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί που ελπίζω να τους έχω σύντομα κοντά μου".

Για το αν περίμενε να έρθει τόσο γρήγορα το ντεφορμάρισμα της ομάδας του είπε: "Καταρχάς όταν δουλεύω σε μία ομάδα δεν δουλεύω για να έρθει το ντεφορμάρισμα αλλά για μία σταθερή απόδοση σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Βιώνουμε μία άσχημη κατάσταση και θα πρέπει να δουλέψουμε για αυτό".

Για την άδεια που έδωσε το Σάββατο στον Σέρχιο Κόκε σημείωσε: "Είχα μία προσωπική συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή γιατί είναι ένας από αυτούς που θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του. Αυτό γιατί δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή του και δεν μπορείς να επιμείνει να σου δώσει πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να το κάνει. Ίσως αυτή η στιγμή ξεκούρασης να του δώσει την ανάκαμψη και την σπίθα που χρειάζεται. Θεώρησα ότι ο καλύτερος τρόπος είναι για τρεις μέρες να λείψει από τις υποχρεώσεις μας".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ