ΑΡΗΣ

Κούπερ: "Πίστη για θετικό αποτέλεσμα"

Κούπερ: "Πίστη για θετικό αποτέλεσμα"

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αυριανό αγώνα του Σαββάτου (08/01, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αναγκαστική του αποστολή για το αυριανό παιχνίδι δεδομένων των απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει.

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι 17 παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Ρουίζ, Οικονομόπουλος και Κατίδης.


Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Κουλουχέρης και Φατί, οι τραυματίες Κόκε, Τσέζαρεκ, Μενδρινός, Αγτζίδης, Σ. Πορτίγια (ενοχλήσεις στην μέση), ο ανέτοιμος Ρονάλντο και οι Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης και Κρ. Πορτίγια (δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του ακόμα).


Κι όσο για το πώς προτίθεται ο Κούπερ να παρατάξει το σύνολό του; Με το γνώριμο 4-4-2 και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Λαζαρίδης και Οριόλ με τον Νέτο στα δεξιά τους και τον Μίσελ στα αριστερά τους.


Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Πρίττας και Τόχα έχοντας στα αριστερά τους τον Τσεζνάουσκις και στα δεξιά τους τον Χαβίτο με επιθετικό δίδυμο τους Ρουίζ και Καζναφέρη.


Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Αργεντινός προπονητής του Άρη τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό υποστηρίζοντας ότι: "Παρά τις δυσκολίες λόγω των πολλών τραυματισμών, έχουμε πίστη ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.


Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει η ομάδα μας να παρουσιαστεί πολύ μαχητική και να πραγματοποιήσει μία μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός. Μία πολύ ποιοτική ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην δική μας ομάδα ότι θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ