ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Κουρμπέλης: Αυτό είναι το "χρυσό" συμβόλαιο που του προσφέρει η Αλ Καλίτζ του Δώνη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη και το SPORT24 παρουσιάζει το "χρυσό" συμβόλαιο που προσφέρει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στον 30χρονο μέσο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στην Αλ Καλίτζ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη περιμένει τον 30χρονο μέσο την Τρίτη (20/08) στη Σαουδική Αραβία (άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται ήδη εκεί) προκειμένου να προχωρήσει το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι Σαουδάραβες προσφέρουν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον 30χρονο διεθνή χαφ, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 2.700.000 ευρώ για δύο χρόνια, δηλαδή 1.350.000 ετησίως.

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για χρήματα που ο έμπειρος μέσος δύσκολα θα έβρισκε είτε σε ελληνική είτε σε ευρωπαϊκή ομάδα. Βέβαια, όπως και στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, θα πρέπει να υπάρξει η έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Θυμίζουμε πως στην αρχή του καλοκαιριού ο Κουρμπέλης έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ στην οποία αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, ενώ στο δεύτερο έπαιξε ως δανεικός στην Φατίχ Καραγκιουμριούκ.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ