ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Είχαμε νευρικότητα με τη μπάλα στα πόδια, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε όπως στα προηγούμενα ματς αλλά στάθηκε στο γεγονός πως το τριφύλλι συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με τον αρχηγό του τριφυλλιού μετά τη λήξη του αγώνα να υποστηρίζει πως οι πράσινοι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου:

"Δεν ήμασταν αυτοί που είχαμε δείξει στα προηγούμενα ματς. Ψάχναμε να βρούμε τα πατήματα μας, το περιμέναμε γιατί ήταν ένα παιχνίδι τίτλου. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας και θα δώσουμε τα πάντα για να τερματίσουμε πρώτοι".

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός:

"Όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, υπήρχε μια νευρικότητα απ' 'ολους. Ξέραμε με ποιον παίζουμε δεν συγκατοικούμε τυχαία στην πρώτη θέση. Περιμέναμε να μας δυσκολέψουν. Περίμενα καλύτερη αντίδραση από την ομάδα μου με τη μπάλα στα πόδια".

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε γκολ σε ένα ακόμη ματς:

"Έχουμε δείξει από την αρχή πως είμαστε μια σκληρή ομάδα, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Ξεκινάει από την επίθεση. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το μότο, έχουμε τρεις τελικούς ακόμα. Έχουμε κερδίσει αρκετά παιχνίδια σαν αυτό που έρχονται και θα συνεχίσει αν τον κάνει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ