EUROPA LEAGUE

Κοουσέιρο: "Ήταν πιο δυνατή η Λοκομοτίβ"

Κοουσέιρο: "Ήταν πιο δυνατή η Λοκομοτίβ"
Κουσέιρο INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός των Ρώσων, Ζοζέ Κοουσέιρο και αναφερόμενος στη συνέχεια τόνισε: "κρίσιμο το ματς με Στουρμ".

Ο Πορτογαλός τεχνικός της Λοκομοτίβ Μόσχας, Ζοζέ Κοουσέιρο, αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει η ΑΕΚ, αλλά και στην ανωτερότητα της ομάδας του στο σημερινό ματς.

Προς το τέλος της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε και στο γκολ δώρο του Αραμπατζή, ερωτώμενος αν το έχει ξαναδεί, τονίζοντας πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Πιστεύω πως σήμερα έχουμε παίξει πολύ καλά. Και οι δύο ομάδες βέβαια σκέφτονταν τα παιχνίδια της Κυριακής, αλλά πιστεύω όμως ότι η Λοκομοτίβ ήταν πιο δυνατή σήμερα και πήρε δίκαια τη νίκη. Η Αντερλεχτ έχει 12 βαθμούς, εμείς 9 και η Στουρμ 3. Το τελικό παιχνίδι θα είναι με τη Στουρμ τον Δεκέμβρη και εκεί θα μάθουμε τη μοίρα μας".

- Για το διάστημα που έπεσε ο ρυθμός της Λοκομοτίβ

"Κάνουμε αναλύσεις για τα λάθη μας και τα συζητάμε στην ομάδα. Έχετε δίκιο ότι μετά το γκολ της ΑΕΚ χάσαμε λίγο το παιχνίδι αλλά πιέσαμε στη συνέχεια. Παραδεχόμαστε ότι ανεξάρτητα από όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, έχει ικανοποιητικό επίπεδο παικτών. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως όλη τη σοβαρότητα και σήμερα χρειάστηκε να έχουμε όλη την προσοχή μας".

- Για το γκολ - δώρο του Αραμπατζή το οποίο χαρακτηρίστηκε αστείο από Ρώσο συνάδελφο

"Εχω ξαναδεί γκολ παρόμοιο με αυτό του Μάικον σήμερα. Δεν είναι η πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο που ο τερματοφύλακας κάνει τέτοιο λάθος. Πιστεύω πως το γκολ μπήκε κανονικά και δεν μπορούμε να μην τιμάμε πλήρως την προσπάθεια του παίκτη μας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ