ΤΡΙΚΑΛΑ

Κουσκουνάς, ο φορ των 57 γκολ της τελευταίας τριετίας

Κουσκουνάς, ο φορ των 57 γκολ της τελευταίας τριετίας
Κουσκουνάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο ποιοτικό ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα, ο παίκτης που συνεχίζει να κάνει τη διαφορά είναι ο Νίκος Κουσκουνάς. Ο Κορίνθιος έχει πετύχει 57 γκολ τα τελευταία τρία χρόνια, άλλα δύο την Πέμπτη (27/10).

Αυτό που πετυχαίνει ο Νίκος Κουσκουνάς την τελευταία τριετία είναι άξιο αναφοράς. Μιλάμε για τον επιθετικό του ΑΟ Τρίκαλα, ο ο οποίος από το 2013 έως σήμερα έχει 59 γκολ. Την Πέμπτη (27/10) έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την τρέχουσα σεζόν και σημείωσε δύο τέρματα στο τελικό 5-0 της ομάδας του απέναντι στον Πανελευσινιακό, για το Κύπελλο.

Ξεκίνησε δυναμικά, όπως το συνηθίζει την τελευταία τριετία. Το 2013-2014 ήταν στην ομάδα της Ελευσίνας, όπου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σημείωσε 20 γκολ σε 31 παιχνίδια. Το 2014-2015, πάλι για την τρίτη κατηγορία, πέτυχε 19 τέρματα σε 25 ματς, ενώ πέρυσι, με τα Τρίκαλα στη Football League, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 18 γκολ σε 31 αγώνες.

Κουσκουνάς, ο φορ των 57 γκολ της τελευταίας τριετίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του ο Κουσκουνάς μέχρι το 2013 είχε βάλει 15 γκολ. Από εκείνο το καλοκαίρι κι έπειτα τα έβαλε μαζεμένα. Στο παρελθόν ο 28χρονος στράικερ έχει περάσει και από Ολυμπιακό Λουτρακίου, Αστέρα Τρίπολης, Φωστήρα, Παναχαϊκή, Κεραυνό Κερατέας, Αίαντα Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου και Μανδραϊκό.

Η μοναδική του συμμετοχή στη Super League καταγράφηκε το 2007-2008, όταν είχε περάσει ως αλλαγή στο 89' σε εκτός έδρας νικηφόρο (0-3) παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Εργοτέλη. Είναι δεδομένο ότι τα Τρίκαλα περιμένουν από τον Κουσκουνά να τραβήξει και την εφετινή σεζόν το... κουπί στη γραμμή κρούσης, στην προσπάθεια που θα γίνει για κατάκτηση της ανόδου.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ