ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Αυτή τη φορά, σκοράραμε"

Κουτρουμπής: "Αυτή τη φορά, σκοράραμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά και στις διαμαρτυρίες των οπαδών για το κλείσιμο της Θύρας 13. Δείτε την insta αντίδραση του Εσιέν. (PIC)

Η ολοκλήρωση των φάσεων ήταν η συγκριτική διαφορά του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Λεβαδειακού, σε σύγκριση με την ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Τα γκολ των Μπεργκ και Εσιέν έφεραν το διπλό και αυτό επισήμανε ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος σχολίασε και τις διαμαρτυρίες των οπαδών του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κουτρουμπή μετά το παιχνίδι:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Είναι μια σημαντική νίκη κυρίως για το γεγονόςότι συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και το θετικό είναι ότι σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, στο δεύτερο ημίχρονο τις κάναμε γκολ. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις κι αυτό φαίνεται".

Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων: "Πλέον κοιτάμε το Κύπελλο που είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για εμάς, που πρέπει να την κατακτήσουμε".

Για την απόφαση για τη Θύρα 13: "Είναι πάντα υπέροχο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, είμαστε μαζί τους, είναι μια άδικη απόφαση, το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας οι παίκτες, καλό θα είναι να αλλάξει αυτή η απόφαση".

Η επιβράβευση του Εσιέν

Η σταδιακή άνοδος της απόδοσης του Μάικλ Εσιέν συνοδεύτηκε από το πρώτο επίσημο γκολ του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο 2-0 επί του Λεβαδειακού. Μετά το ματς, ο Γκανέζος πόσταρε μία φώτο του στο Instagram, που ανάρτησε η ΠΑΕ στο προφίλ της όταν σκόραρε εκείνος και έγραψε:

"Πολύ καλά παιδιά, καλή νίκη σήμερα, καλό να μπαίνεις στον πίνακα των σκόρερ. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά".

Well done boys, good win today,good to get on the score sheet.Keep the good work up#Pao

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien (@iam_ess) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ