ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κουτσοσπύρος: "Νίκησε ο Ατρόμητος"

Κουτσοσπύρος: "Νίκησε ο Ατρόμητος"
Κουτσοσπύρος

O Χρήστος Κουτσοσπύρος μίλησε για τη νίκη του Ατρόμητου μέσα στο ΟΑΚΑ

Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως ιστορία δεν έχουν μόνο οι τρεις ομάδες του κέντρου, αλλά κι άλλες μεταξύ των οποίων και ο Ατρόμητος.
"Δεν μπορεί να λέμε συνέχεια ότι κέρδισε ή έχασε ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Αυτό κάποτε πρέπει να σταματήσει. Υπάρχουν και άλλες ομάδες με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο που φέτος έδειξαν ότι μπορούν να χτυπήσουν τις μεγάλες ομάδες"



Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος κόντρα στο "τριφύλλι" χρακτήρισε άξια προς μίμηση τη χθεσινή διαιτησία του Κύρου Βασσάρα, ενώ εξέφρασε και το παράπονο του για δυο τρία παιχνίδια που ο Ατρόμητος αδικήθηκε από διαιτητικά λάθη.



"Φέτος έχουμε πάρει 4-5 καλά αποτελέσματα όπως με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ , με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, με τον Ηρακλή αλλά η χρονιά είναι λίγο περίεργη. Χάσαμε πολύτιμο έδαφος με τις πολλές ισοπαλίες ενώ θα μπορούσαμε σε μερικά παιχνίδια να είχαμε πάρει τη νίκη.

Σε δυο παιχνίδια μάλιστα μπορώ να πω ότι ήμασταν και λίγο κυνηγημένοι από την διαιτησία αφού υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, όπως σ’ αυτό με την Ξάνθη. Κάπου εδώ θα ήθελα να σταθώ στην χθεσινή διαιτησία του κ. Βασσάρα, που κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Οι διαιτητές πέρασαν απαρατήρητοι αφού τα πήγαν πολύ καλά. Αυτή είναι η διαιτησία που πρέπει να έχουμε"

.



Ο ίδιος δε νιώθει ικανοποιημένος από την προσωπική του απόδοση τη φετινή χρονιά, αλλά θα προσπαθήσει να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του.||

"Σίγουρα η δική μου χρονιά δεν ήταν ό, τι καλύτερο. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και θέλω να δουλέψω για να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους με πίστεψαν"



Μίλησε ακόμα για τον Λουτσιάνο

"Για τον "Λούτσι" τι να πεις; Είναι τεράστιος επαγγελματίας. Την ηλικία μόνο εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε "ψωμοτύρι". Δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Αυτό που μετράει σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το ποδόσφαιρο".



...αλλά και τις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό στη Β' Εθνική



"Όπως φαίνεται οι δύο ομάδες μετά τον Ιωνικό που θα υποβιβαστούν θα είναι ο Ηρακλής και το Αιγάλεω. Τα πάντα όμως πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τη μεθεπόμενη αγωνιστική".

Ο Μιχαϊλίδης: "Θέμα Ρεχάγκελ η κλήση μου στην Εθνική"



"Παίξαμε έξυπνα και δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό, να κάνει το παιχνίδι του. Όσο περνούσε η ώρα και το σκορ ήταν υπέρ μας, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Αυτό γίνεται με όλες τις μεγάλες ομάδες, όταν είσαι μπροστά το
σκορ ή ακόμα και στο 0-0. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση και παίρνει το πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν. Για την δεύτερη θέση δεν μπορείς να προεξοφλήσεις τίποτα. Όμως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ομάδες που καίγονται για βαθμούς και δύσκολα θα κατακτήσει
την δεύτερη θέση".

"Η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο. Για χρόνια έπαιζε είτε σε Β είτε σε Γ εθνική. Έχουν περάσει πολλές γενιές από τότε που η ομάδα έπαιζε στην Α Εθνική. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Πρέπει να έρθουν επιτυχίες για να φέρουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Θέλει υπομονή και αρκετή δουλειά, για να το πετύχουμε. Νομίζω ότι ο Ατρόμητος έχει όλα τα φόντα για να σταθεροποιηθεί στις πέντε πρώτες θέσεις".






"Δεν θα έλεγα όχι σε μια μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα, όπως και σε σύλλογο του εξωτερικού, που θα είναι ότι το καλύτερο. Όσο για την ΑΕΚ, αγωνίσθηκα 8 χρόνια και δεν ξέχνιουνται εύκολα. Η κλήση στην Εθνική είναι θέμα Ρεχάγκελ. Εγώ προσπαθώ και δουλεύω αρκετά".













TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ