PREMIER LEAGUE

Κράουτς και Σολάνο θέλει η Πόρτσμουθ

Κράουτς και Σολάνο θέλει η Πόρτσμουθ
Κραουτς

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Πόρτσμουθ βρίσκονται οι Πέτερ Κράουτς και Νολμπέρτο Σολάνο

Ο πρώτος μετεγγραφικός στόχος του προπονητή των "πόμπεϊς" είναι ο Πέτερ Κράουτς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά αγωνιστικά πλάνα του Ράφαελ Μπενίτεθ.
Μάλιστα, η Πόρτσμουθ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος τη σεζόν 2001/02 είχε αγωνιστεί ξανά στο "Φράτον Παρκ", σημειώνοντας 19 γκολ μόλις σε επτά μήνες!

Παράλληλα, ο Ρέντναπ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της αγγλικής ομάδας την απόκτηση του Νολμπέρτο Σολάνο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ. Ο Περουβιανός άσος μπορεί να διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του, όμως είναι σε θέση να δώσει σημαντικές λύσεις στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά και στο δεξί άκρο της άμυνας. Για τον διεθνή άσο έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες της Αμερικής (Major League Soccer), όμως ο Σολάνο έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Αγγλία για ακόμα δύο χρόνια.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Τύπο της Αγγλίας, ο προπονητής της Πόρτσμουθ θα επιδιώξει δέκα προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας κατά τη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ