ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κράτησε Παναγιώτη Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός

Κράτησε Παναγιώτη Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός
Βλαχοδήμος

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στο ρόστερ του και ενεργοποιεί το συμβόλαιο του από τώρα και θα οδηγηθεί στα δικαστήρια με την ομάδα του Ολυμπιακού για την ρήτρα του νεαρού άσου.

Την απόφαση να κρατήσουν τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και να ενεργοποιήσουν από τώρα το συμβόλαιο του πήραν στον Παναθηναϊκό. Αρχικά το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δυο πλευρές ήταν από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2019. Πλέον όμως πρόσθεσαν και ένα εξάμηνο παραπάνω άρα η χρονική διάρκεια του έφτασε τα 3,5 χρόνια.

Οι πράσινοι μάλιστα κατέθεσαν ήδη στην Super League τα απαραίτητα χαρτιά και δήλωσαν και το νούμερο του 25χρονου ποδοσφαιριστή το οποίο θα είναι το "71".

Έτσι το τριφύλλι αναμένεται να έχει άμεσα στα χέρια του το δελτίου του Βλαχοδήμου και ο παίκτης να τεθεί στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος ακόμα και για το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε την ευκαιρία ένα μήνα τώρα να δει στις προπονήσεις τον νεαρό ποδοσφαιριστή και φυσικά ήθελε την προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας από τώρα και όχι το καλοκαίρι. Κάτι που έγινε τελικά μετά από απόφαση της διοίκησης των πράσινων.

Η ενεργοποίηση φυσικά του συμβολαίου του Παναγιώτη Βλαχοδήμου αναμένεται φυσικά να φέρει τον Παναθηναϊκό σε δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό εξαιτίας μιας ρήτρας, ύψους 350.000 ευρώ που είχαν βάλει οι "ερυθρόλευκοι" στον νεαρό ποδοσφαιριστή όταν οι δυο πλευρές έλυναν τη συνεργασία τους σε ενδεχόμενο που αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ