ASTERAS AKTOR

Κράξιμο στη Μάιντς από τους Γερμανούς

Κράξιμο στη Μάιντς από τους Γερμανούς
INTIME SPORTS

Ο γερμανικός Τύπος δεν χαρίστηκε στη Μάιντς για τον αποκλεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αποθεώθηκε από την "Ole" για τη μεγάλη του πρόκριση.

Οι κραδασμοί στη Μάιντς ήταν μεγάλοι μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Το 3-1 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας δεν πέρασε αναίμακτα, με τον Τύπο της χώρας να περνάει γενεές δεκατέσσερις την εκπρόσωπό της στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Στο "Bild.de", ανέφερε στον τίτλο του κειμένου για τον αγώνα ότι "Η Μάιντς απέτυχε απέναντι στον ελληνικό σύλλογο" και μέσα στην ανασκόπηση του ματς αναφέρει πως το συγκρότημα του νέου προπονητή, Κάσπαρ Χούλμαντ, γελοιοποιήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, χάνοντας με 3-1. Τόσο ελάχιστη εμφάνιση μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Το kicker.de τονίζει στον τίτλο του δικού του κειμένου για τον αποκλεισμό της Μάιντς στην Τρίπολης πως "Ο Μάτσα προκάλεσε στη Μάιντς σοκ και δέος".

Το Sport1.de διαμαρτύρεται για το τρίτο γκολ του Αστέρα (πιθανολογούμε για το αν καλύπτεται ή όχι ο Σανκαρέ), αλλά γράφει κιόλας ότι "Η Μάιντς απέτυχε στην Τρίπολη" και μετά τονίζει: "Αντικανονικό γκολ σταμάτησε το όνειρο της Μάιντς".

Όσο για το bundesliga.de γράφει με μεγάλα γράμματα ότι "Η Μάιντς απέτυχε στην Τρίπολη" και στον πρόλογο αναφέρεται πως ήταν η τρίτη απόπειρα για είσοδο στους ομίλους και συνδυάστηκε με ισάριθμη αποτυχία.

Αποθέωση από την "Ole"

Εξάλλου, υπάρχει αποθέωση από την "Ole" για τη μεγαλειώδη πρόκριση του Αστέρα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως στην ομάδα υπάρχει έντονο αργεντίνικο στοιχείο και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να μην κάνει ειδική μνεία στο επίτευγμα των Αρκάδων. Οι Μάτσα και Ντε Μπλάσις πέτυχαν τα τρία γκολ για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, επομένως υπήρχε κάθε λόγος να "ανέβει" αρκετά η είδηση της επικής πρόκρισης.

Θυμηθείτε τα γκολ του αγώνα:

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ