ΠΑΟΚ

Κρέσιτς: "Δε με ενδιαφέρει ο αντίπαλος"

Κρέσιτς: "Δε με ενδιαφέρει ο αντίπαλος"
Κρέσιτς

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς, σε δηλώσεις του από το Ντόορβερθ της Ολλανδίας τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος

Για την κλήρωση του Europa League είπε πως: " Περιμένω να αντεπεξέλθουμε στο αποτέλεσμα της κλήρωσης. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Δεν είχα κάποια προτίμηση. Αν έπρεπε να διαλέξω κάποια θα ήθελα την Λουμπλιάνα για να ήμουν κοντά στο σπίτι μου".

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία είπε: " Κάναμε μέχρι σήμερα την πιο σκληρή δουλειά. Με πολύ τρέξιμο και δύναμη και πλέον αρχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στην τακτική μέσα από τα φιλικά παιχνίδια".

Για την εικόνα στο χθεσινό φιλικό με την Τσίβας που δεν άφησε ικανοποιημένο τον Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι: " Ήταν δικαιολογημένα τα παράπονα του προπονητή μας αλλά σε μία εβδομάδα από σήμερα η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα παιχνίδια στο Europa League".

Για την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ που ήταν μία από τις καλύτερες του περσινού πρωταθλήματος της Super League επισήμανε ότι: " Πιστεύω ότι αν και ο ΠΑΟΚ είχε μια πολύ καλή αμυντική γραμμή μπορεί να βελτιωθεί όπως και η επίθεσή μας να σκοράρουμε περισσότερα γκολ".

Για το χθεσινό γκολ της Τσίβας δήλωσε: " Πολλά γκολ μπαίνουν σήμερα στο ποδόσφαιρο από στημένες φάσεις. Απλά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί να μην κάνουμε φάουλ κοντά στην περιοχή μας".

Για την δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ ο Κρέσιτς σχολίασε ότι: " Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου ζητά καινούρια πράγματα. Για την τεχνική του τερματοφύλακα και είμαι πολύ χαρούμενος".

Για τον συναγωνισμό που έχει με τον Κώστα Χαλκιά είπε: " Είναι ένα πάρα πολύ καλό στοιχείο γιατί σε κάνει να δώσεις το 100% στις προπονήσεις και να είσαι καλύτερος στα παιχνίδια. Είμαι εδώ για να δουλεύω συνεχώς και να είμαι έτοιμος στα παιχνίδια".











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ