ΙΝΤΕΡ

Κρέσπο: "Δεν έχω παράπονο από Μαντσίνι"

Κρέσπο: "Δεν έχω παράπονο από Μαντσίνι"
ερναν κρεσπο πανηγυρικη

Ο Ερνάν Κρέσπο τόνισε πως δεν κρατάει κακία στον Μαντσίνι για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε, ενώ "καλωσόρισε" στην Ίντερ τον Μουρίνιο

"Ακόμα και όταν ήμουν στην Τσέλσι, πίστευα πως η Ίντερ θα ήταν ο ιδανικός σύλλογος για τον Μουρίνιο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Αργεντινός φορ και συνέχισε: "Το γεγονός ότι τον γνωρίζω δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχω αβαντάζ. Σε μία μεγάλη ομάδα με τόσους πρωταθλητές θα υπάρχει πάντα ανταγωνισμός και δεν τον φοβάμαι.

Υπήρχε χώρος για όλους όταν ήταν στην Τσέλσι. Ο Μουρίνιο διαχειρίζεται σωστά τα πράγματα και σου εξηγεί πάντα την κατάσταση. Ο Ζοσέ σέβεται τους ανθρώπους και τους παίκτες και θα αποδεχτώ να μείνω στον πάγκο ή στην εξέδρα εάν το αξίζω".

Η σχέση του Κρέσπο με τον Μαντσίνι ήταν επιεικώς... ψυχρή, με τον "Μάντσιο" να μην τον υπολογίζει ιδιαίτερα την περασμένη σεζόν και να του δίνει λίγες ευκαιρίες στη βασική 11αδα, ωστόσο ο 33χρονος δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός της απομάκρυνσής του από τους "νερατζούρι".

"Εάν με αιφνιδίασε η έξοδος του Μαντσίνι; Όχι, αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ μετά το ματς με τη Λίβερπουλ. Δεν παραπονέθηκα ποτέ για αυτόν, απλά ήθελα να έχω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ρομπέρτο καθώς ήταν ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα για μένα όταν ήθελα να επιστρέψω στην Ιταλία.

Αυτό το χρόνο επέλεξε άλλους παίκτες και θα πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των προπονητών, όμως δεν θα ξεχάσω αυτά που έκανε για μένα. Όσο για τον Μουρίνιο θα πρέπει να κατακτήσει το σκουντέτο. Το έχω πει ότι μάλλον θα μας βοηθήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που αποτύχαμε τα τελευταία χρόνια", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Μοράτι έχει προσφέρει απεριόριστο μπάτζετ στον Μουρίνιο ώστε να κινηθεί μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι, με τον "special one" να επιθυμεί τους Ρικάρντο Καρβάλιο, Μίκαελ Εσιέν, Φρανκ Λάμπαρντ, Ντιντιέ Ντρογκμπά από την Τσέλσι, καθώς και τους Ντέκο, Σάμουελ Ετό από Μπαρτσελόνα.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ