ΙΝΤΕΡ

Κρέσπο: "Καλύτερος όλων ο Αντσελότι"

Κρέσπο: "Καλύτερος όλων ο Αντσελότι"
κρεσπο

Στην πιθανότητα να επιστρέψει στην Μίλαν ο Ερνάν Κρέσπο μπήκε στον κόπο να συγκρίνει τον νυν προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο με τον τέως Κάρλο Αντσελότι

Ο Αργεντίνος άσσος δείχνει την αποστροφή του προς τον Μουρίνιο λόγω του συχνού του παραγκονισμού από την 11άδα των "νερατζούρι".
Ο Κρέσπο αποκάλυψε την εκτίμηση που έχει στον Αντσελότι, φουντώνοντας τις φήμες για επιστροφή του στην Μίλαν: " O Moυρίνιο είναι καλός προπονητής, αλλά όχι ο ιδανικός. Οι σχέσεις μου με τον Αντσελότι είναι πολύ καλές εντός και εκτός γηπέδων. Μου αρέσει ο τρόπος που χειρίζεται διάφορες καταστάσεις και τον τρόπο που χειρίζεται τους παίκτες μετά από μία ήττα η μία νίκη.

Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο αλλά αν δεν γίνει αυτό τότε τον Ιανουάριο μπορεί να φύγω από την Ίντερ. Είμαι 33ετών και θέλω να παίζω, διαφορετικά θα βρω άλλες λύσεις. Δεν είμαι θυμωμένος με τον σύλλογο αλλά κάποιες καταστάσεις πρέπει διευθετούνται με καλύτερο τρόπο

", τόνισε ο Κρέσπο.

Ο Κρέσπο είχε την δυνατότητα να φορέσει την φανέλα της Σαμπντόρια ή της Ρόμα, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει στην Ίντερ, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες να παίξει βασικός ήταν λίγες.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ