ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίσιμη Δευτέρα για Τοροσίδη

Κρίσιμη Δευτέρα για Τοροσίδη
τοροσιδης απογοητευση παραξενη

Την Δευτέρα "κληρώνει" για Τοροσίδη. Ενοχλήσεις ο Στολτίδης. Φορτσάρουν για "Κλεάνθης Βικελίδης"

Οι Πειραιώτες σε αντίθεση με τους παίκτες του Άρη (που το Σάββατο έχασαν ένα ακόμη τελικό Κυπέλλου) είναι πιο φρέσκοι και έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στην πρεμιέρα των πλέι οφ εδώ και δέκα μέρες, προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και να φτάσουν κοντά στην επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση.
Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των "ερυθρολεύκων" σε σχέση με τους παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που έχουν μόλις 3 μέρες να προετοιμαστούν και σωματικά μα κυρίως ψυχολογικά. Η απώλεια ενός ακόμη Κυπέλλου και η ήττα σ' άλλον έναν τελικό (4 φορές τα τελευταία 8 χρόνια) δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί από την ομάδα του Άρη κι' αυτό το στοιχείο θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Μπάντοβιτς.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η κατάκτηση του Κυπέλλου hellas online από τον Παναθηναϊκό, φυσικά και ευνοεί τους Πειραιώτες καθώς θα βρουν απέναντι τους έναν Άρη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως το έργο του Ολυμπιακού θα είναι εύκολο και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, που δουλεύουν σκληρά όλη την εβδομάδα.

Το γκολ του Λέτο στο ΟΑΚΑ μπορεί να πλήγωσε τους Θεσσαλονικείς, όμως αυτό που ενδιαφέρει πραγματικά τους "ερυθρολεύκους" είναι η δική τους απόδοση και πάνω σ' αυτό δουλεύουν τόσες μέρες. Στο μεγάλο Λιμάνι υπάρχει πίστη και αισιοδοξία πως μπορούν να φύγουν από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με το διπλό και σ' αυτό προσπαθεί να βοηθήσει και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που ζητά συγκέντρωση, προσοχή και σοβαρότητα σε κάθε προπόνηση.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" πάντως έχει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που ακούει στο όνομα Βασίλης Τοροσίδης. Ο ηγέτης του φετινού Ολυμπιακού έχει μια κάκωση στην αριστερή γάμπα και στον αχίλλειο τένοντα, την Κυριακή έκανε θεραπεία και την Δευτέρα θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Πάντως, οι πιθανότητες για τον "Τόρο" να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη είναι ελάχιστες και μάλιστα υπάρχουν φόβοι πως ίσως χάσει και το ματς της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" την επόμενη Κυριακή (2/5). Όλα θα φανούν την Δευτέρα και άπαντες στο μεγάλο Λιμάνι περιμένουν με αγωνία τα αποτέλεσματα των εξετάσεων.

Κατά τ' άλλα, ο Στολτίδης έκανε ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο λόγω μιας ήπιας ενόχλησης, ενώ οι Ντιόγκο και Ζαϊρία συνέχισαν το πρόγραμμα της αποκατάστασης στο γυμναστήριο.

Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" για το ματς-κλειδί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (θα παίξει μεγάλο ρόλο για την συνέχεια των πλέι οφ) θα συνεχιστεί την Δευτέρα, με προππόνηση που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Περιμένει Τότεναμ ο Κυριάκος

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του "Redplanet.gr" από την πλευρά του Κυριάκου Παπαδόπουλου περιμένουν προσφορά από την Τότεναμ, την ομάδα που έχει εκδηλώσει το πιο έντονο ενδιαφέρον, το οποίο όμως ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί, με επίσημη πρόταση.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποί του κρατούν στάση αναμονής ενώ εξέφρασαν δυσφορία προς τον πατέρα του "μικρού" για τις φετινές εμφανίσεις του παίκτη, όπου δεν έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά όπως τον περίμεναν.

Τα εισιτήρια με την ΑΕΚ


Μια εβδομάδα μένει για το πρώτο από τα τρία ντέρμπι που θα δώσει ο Ολυμπιακός (κόντρα στην ΑΕΚ) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τα πλέι οφ και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Πειραιώτες, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα στα εκδοτήρια έξω από το Φαληρικό γήπεδο, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 15 και φτάνουν τα 40 ευρώ.

Η ανακοίνωση: "Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής των play offs του Πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 02.05.2010 και ώρα 19:00, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17, από την Δευτέρα 26/04, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK από την Τρίτη 27/04 έως και την Πέμπτη 29/04 στο τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του σταδίου «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ», με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή 30/04 και το Σάββατο 01/05 και ώρες 10:00 - 18:00 και την Κυριακή 02/05 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €".





































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ