LA LIGA

Κρίσιμη η κατάσταση του Πουέρτα!

Κρίσιμη η κατάσταση του Πουέρτα!
Πουέρτα

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του Αντόνιο Πουέρτα

Στο 31ο λεπτό της προχθεσινοβραδυνής αναμέτρησης με τη Χετάφε, ο 22χρονος αμυντικός της Σεβίλης έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο συμπαίκτης του, Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, επιχείρησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, με την αρωγή του ιατρικού επιτελείου, ο Πουέρτα ανέκτησε τις αισθήσεις του και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Ομως, λίγο αργότερα λιποθύμησε εκ νέου στα αποδυτήρια και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σήμερα ο επικεφαλής της εντατικής μονάδας που βρίσκεται ο Πουέρτα, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν με το οποίο γνωστοποιεί ότι η κατάσταση του άτυχου ποδοσφαιριστή παραμένει κρίσιμη 36 ώρες μετά το επεισόδιο. Αναλυτικά:

"Μετά από 36 ώρες νοσηλείας, η κατάσταση του ασθενούς χαρακτηρίζεται κρίσιμη" αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν και προστίθεται: "Το γεγονός ότι σταμάτησε η καρδιά του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Είναι πολύ νωρίς για να εκτιμηθεί εάν η αποθεραπεία θα είναι πλήρης".




TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ