ΑΡΗΣ

Κρίσιμη μέρα για Πουλίδο

Κρίσιμη μέρα για Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Ρούμπεν Πουλίδο στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Άρη στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Ούτε το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε το απόγευμα ο Ρούμπεν Πουλίδο ξεκαθάρισε το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί τελικά το Σάββατο στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Αυτό έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στο ισχίο και σύμφωνα με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για να προλάβει να δώσει το παρών στο εθνικό στάδιο Ιωαννίνων.

Για αυτό και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή αύριο και θα δοκιμάσει να τρέξει και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Εν τω μεταξύ σε αναβολή οδηγήθηκαν οι δικαστικές υποθέσεις της ΠΑΕ Άρης που είχανε οριστεί για σήμερα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι τέσσερις των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Καστίγιο πήρανε αναβολή για τις 26 Μαρτίου μετά την χθεσινή προφορική συμφωνία για "κούρεμα" του χρέους της τάξης του 50% και 60 δόσεις.

Για την ίδια ημερομηνία πήρε αναβολή και η υπόθεση του Κώστα Μενδρινού ενώ εκείνη του Μιχάλη Σηφάκη για τις 9 Απριλίου ευελπιστώντας στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης για συμφωνία μαζί του μετά από την νέα επαφή που θα υπάρξει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ