ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κρίσιμη μέρα για τον επιθετικό

Κρίσιμη μέρα για τον επιθετικό
Πετρόπουλος

Ο Αντώνης Πετρόπουλος βρίσκεται στην αποστολή της Μπάρι για το ματς με την Σπέτσια, όμως είναι πιθανό να αποχωρήσει για άλλες πολιτείες. Τι γίνεται με τον Πλατανιά. Σκληρή ανακοίνωση κατά του Ατρόμητου.

Το θέμα της παραμονής/αποχώρησης του Αντώνη Πετρόπουλου στην Μπάρι φτάνει στην κορύφωση του, αφού ο Έλληνας στράικερ είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στα χέρια του έχει δυο προτάσεις από την Ελλάδα και όπως σας είχαμε ενημερώσει ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Πλατανιά. Η ομάδα της Κρήτης περιμένει την Τετάρτη (14/1) -το αργότερα την Πέμπτη- απάντηση από ξένο επιθετικό (Μόρτεν Ράσμουσεν), κι αν αυτή είναι αρνητική, τότε είναι πιθανό να προχωρήσει την υπόθεση του Πετρο-γκολ.

Οι Κρητικοί προσφέρουν συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο στον Δανό στράικερ με αποδοχές που μπορούν να φτάσουν και τις 140.000€. Το οικονομικό, λοιπόν, δεν είναι πρόβλημα, απλά ο Ράσμουσεν περιμένει κάποιες προτάσεις από την Βόρεια Ευρώπη.

Όπως καταλαβαίνετε όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ώρα. Στην Μπάρι πάντως θέλουν να κρατήσουν τον Πετρόπουλο, όμως ο παίκτης ζητά περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αν λυθεί αυτό, τότε αυτόματα μένει στην Ιταλία.

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Ατρόμητου

"Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χανίων δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος της, την φιλοξενία της και την ανεκτικότητα της σε όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καμία ομάδα δεν έχει έρθει στα Περιβόλια τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπου αγωνιζόμαστε στην SUPER LEAGUE, και να παραπονεθεί για το παραμικρό. Την ίδια φιλοξενία, είναι λογικό να επιζητάμε και εμείς στα εκτός έδρας παιχνίδια μας.

Δυστυχώς στο προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας στο Περιστέρι όχι μόνο δεν συνέβη αυτό, αλλά βρίστηκαν χυδαία παίκτες, προπονητές και μέλη της αποστολής μας, όχι μόνο από «φιλάθλους», αλλά και από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, κ. Σπανό, ο οποίος μάλλον ήθελε να δώσει το παράδειγμα για την καταπολέμιση της βίας στα ελληνικά γήπεδα. Στον συγκεκριμένο πρόεδρο θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε:

Είμαστε υπερήφανοι που η ομάδα μας από το «κωλοχώρι» είναι τέσσερα χρόνια στην SUPER LEAGUE. Δεν έχουμε βοηθηθεί ποτέ από κανέναν. Τα όσα ανέφερε τα αναμασάει τέσσερα χρόνια τώρα μόνο κάποιος άλλος.

Μήπως θυμάστε κ. πρόεδρε, κάποιον διαιτητή Θάνο, ο οποίος σφύριξε στο μεταξύ μας παιχνίδι την 2η αγωνιστική του Α” γύρου και από τότε δεν έχει διαιτητεύσει ξανά; Θυμάστε την φιλοξενία μας πριν και μετά το παιχνίδι; Μήπως θυμάστε ότι ο Πλατανιάς ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε, αν και στον συγκεκριμένο αγώνα αδικήθηκε κατάφωρα;

Μήπως και τώρα επιθυμούσατε να συμβεί το ίδιο για να μην βρεθείτε σε κατάσταση… έντασης, ή μήπως περιμένατε ο Πλατανιάς να κατέβαινε στο γήπεδο για να χάσει;

Τέλος, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, κάνει δεκτή την ετεροχρονισμένη συγγνώμη του κ. Σπανού, αλλά του θυμίζει την λαϊκή ρήση πως “όταν ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.

14/1/2016

ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ"

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ