ΑΡΗΣ

Κρίσιμο 48ωρο για το αύριο

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Η επόμενη μέρα της απόσυρσης του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Ηλιάδη για την εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ Άρης βρίσκει τους ιθύνοντες της μπροστά σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο 48ωρο.

Ιδιαίτερο κρίσιμο χαρακτηρίζεται το τρέχον 48ωρο για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης που ακολουθεί της απόσυρσης του ενδιαφέροντος εμπλοκής του στα κοινά της του Δημήτρη Ηλιάδη.

Για τον λόγο αυτό τα αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα όπως είναι επόμενο περνάνε στο περιθώριο καθώς καθώς προέχει η επιβίωση της ΠΑΕ Άρης.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της ΕΕΑ για να εξετάσει μεταξύ άλλων και τον φάκελο της ΠΑΕ Άρης, όπως όλων των υπολοίπων, όσον αφορά την αδειοδότησή της.

Από τον φάκελο της ΠΑΕ Άρης λείπει αλλά ωστόσο έχει ήδη εξασφαλιστεί η ασφαλιστική ενημερότητα όχι όμως και η φορολογική. Για αυτό και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης τις τελευταίες μέρες είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Οικονομικών και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, για την εύρεση λύσης.

Πολύ απλά γιατί παρά την διάθεση της πολιτείας να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League χωρίς να αποτελεί εμπόδιο η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα το τι μέλλει γενέσθαι με τις μεταγραφές και με αυτές που έχουνε ήδη γίνει.

Στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας στην διάρκεια της ημέρας η ΠΑΕ Άρης είναι να μεταβεί στην ΦΑΕ για να βεβαιώσουν το ακριβές ποσό της οφειλής που πρέπει να καταβληθεί για την εξασφάλισή της. Ανάλογα με το ποσό που θα προκύψει υπάρχει η σκέψη να δοθεί ως εγγύηση η χορηγία από τον ΟΠΑΠ.

Ακόμη και όσον αφορά το θέμα του φακέλου της ΠΑΕ Άρης και να είναι πλήρης θα πρέπει ακόμη να διευθετηθούνε οι οφειλές που υπάρχουνε προς την ΕΠΟ.

Στο αγωνιστικό μέτωπο ο Μάκης Κατσαβάκης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του θα επιστρέψουνε από σήμερα και πάλι στις προπονήσεις μετά από το χθεσινό ρεπό.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Γιάννης Γιαννιώτας (κάκωση στο δεξί του γόνατο και θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός) και Ρούμπεν Πουλίδο (θλάση στην δεξιά του γάμπα) ενώ στο μεταγραφικό μέτωπο δύσκολα να προχωρήσει τελικά η απόκτηση του Άγγελου Σικαλιά.

Το γιατί έχει να κάνει παρά το θέλω του ποδοσφαιριστή με το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιό με την Δόξα Δράμας και ότι υπάρχει διαφορά 10.000 ευρώ μεταξύ των απαιτήσεων του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Αθανάσιου Σάμιου, και της προσφοράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ