ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κρίσιμο ραντεβού διοίκησης - Δώνη

Κρίσιμο ραντεβού διοίκησης - Δώνη
Δώνης

Την Τετάρτη το τελικό ραντεβού Δώνη-διοίκησης. Ποια είναι τα αγκάθια που μπορεί να χαλάσουν την "δουλειά"

Στην τελική ευθεία μπαίνει από την Τετάρτη η υπόθεση της παραμονής του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Ατρόμητου, αφού ο 41χρονος τεχνικός θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου έτσι ώστε να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το συμβόλαιο του.
Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα "ραντεβού" δεν κατέληξαν κάπου, μιας και οι δυο πλευρές έχουν δυο σημεία στα οποία δεν μπορούν να συμφωνήσουν.

1) Πρώτο "αγκάθι" για τους Περιστεριώτες είναι το οικονομικό, αφού ο 41χρονος προπονητής θέλει περισσότερα χρήματα σε σχέση με το τωρινό του συμβόλαιο, ειδικά μετά την πολύ καλή πορεία της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Εκεί μπαίνει και ο παράγοντας μεταγραφές, αφού η διοίκηση του συλλόγου δεν μπορεί να ξεφύγει στο μπάτζετ και σε προπονητή και σε παίκτες.

2) Το δεύτερο είναι καθαρά μια ρήτρα που θέλει ο Γιώργος Δώνης να μπει στο συμβόλαιο του, η οποία θα έχει να κάνει με την δυνατότητα να μπορεί να "σπάσει" την συνεργασία του, σε περίπτωση που έρθει πρόταση από την Αγγλία ή μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης δεν θα το μάθουμε την Τετάρτη, αφού ναι μεν θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις, όμως όποια είδηση είναι να βγει, θα βγει είτε την επόμενη εβδομάδα είτε μετά το Πάσχα.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ