Η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ χάρη στο γκολ του Ντιόγκο Ζότα στο 9' και θα περάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες στην κορυφή της Premier League.
Στην πρώτη θέση της Premier League θα βρίσκεται τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες η Λίβερπουλ, η οποία νίκησε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Παρκ για την 7η αγωνιστική.
Το νικητήριο γκολ για την αρμάδα του Άρνε Σλοτ, που μετρά εννέα νίκες σε δέκα ματς τη φετινή σεζόν, σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Ντιόγκο Ζότα έπειτα από ασίστ του Κόντι Χάκπο.
Παρά τη νίκη, στη Λίβερπουλ υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Άλισον Μπέκερ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 79′ με τον Βίτεσλαβ Γιάρος να κάνει το ντεμπούτο του με τα κόκκινα.