ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Κρίστενσεν: "Η Φιορεντίνα άξιζε ένα τρόπαιο, η χρονιά δεν τελείωσε όπως θέλαμε όλοι"

Berlin's goalkeeper Oliver Christensen catches the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Michael Sohn)
Berlin's goalkeeper Oliver Christensen catches the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Michael Sohn) @2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Η απώλεια του Conference League εξακολουθεί να βασανίζει τους παίκτες της Φιορεντίνα, με τον αναπληρωματικό κίπερ των βιόλα, Όλιβερ Κρίστενσεν, να αναφέρει σε ανάρτησή του πως η ομάδα άξιζε το τρόπαιο για τη δουλειά των τελευταίων ετών.

Όπως και το 2023 που έφτασε στον τελικό του Conference League και δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο, χάνοντας με 2-1 από την Γουέστ Χαμ (με γκολ μαχαιριά στο 90') έτσι και φέτος η Φιορεντίνα έφτασε στην πηγή και τα χείλη της έμειναν και πάλι στεγνά, με τον Ολυμπιακό να την ρίχνει στο καναβάτσο με το χρυσό γκολ του Ελ Κααμπί στο 116' της παράτασης.

Γκολ που διέλυσε τα όνειρα των ανθρώπων της ομάδας για ένα μεγάλο τρόπαιο (τρίτος χαμένος τελικός την τελευταία διετία), με τον αναπληρωματικό κίπερ των βιόλα, Όλιβερ Κρίστενσεν, να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram όπου δεν μπόρεσε να μην κάνει ειδική μνεία για τον επώδυνο τελικό στην "OPAP Arena":

"Πέρασε ο πρώτος χρόνος μου στην Φιορεντίνα. Δεν τελείωσε με τον τρόπο που θέλαμε, με ένα τρόπαιο, και το ότι το σκέφτομαι ακόμη εξακολουθεί να με πληγώνει.

Επειδής αυτός ο σύλλογος, αυτοί οι παίκτες, αυτή η πόλη και αυτοί οι οπαδοί αξίζουν πραγματικά να σηκώσουν ένα τρόπαιο μετά από την εκπληκτική δουλειά που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια όπου βρέθηκαν σε τόσους τελικούς.

Εύχομαι η νέα σεζόν να είναι καλύτερη για μένα προσωπικά και ότι ως ομάδα θα βελτιωθούμε περισσότερο για να συνεχίσουμε να κυνηγάμε μεγάλα πράγματα.

Τώρα είναι η ώρα να δω την οικογένειά μου στην Δανία αλλά είμαι ήδη ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν. Τα λέμε σύντομα, καλό καλοκαίρι. Δύναμη βιόλα", ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram ο 25χρονος Δανός γκολκίπερ.

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ