ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Γιόρτασε με εντυπωσιακό video τα 900 γκολ στην καριέρα του

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Croatia at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Sept. 5, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Croatia at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Sept. 5, 2024. (AP Photo/Armando Franca) @2024 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του στη νίκη της Πορτογαλίας με την Κροατία και έδειξε τον ενθουσιασμό του για το συγκεκριμένο επίτευγμα μέσω video που ανέβασε στο Instagram, ενώ έστειλε και μήνυμα για νέες επιτυχίες.

Στα χαρτιά είναι 39 ετών ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους πως η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και τίποτα περισσότερο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μην σταματά να κατακτά κορυφές, που μέχρι πρότινος ήταν απάτητες.

Το τελευταίο διαμάντι που πρόσθεσε στο στέμμα του ήταν το γκολ του με τη φανέλα της Πορτογαλίας απέναντι στην Κροατία για την πρεμιέρα του Nations League 2024-25, αφού έφτασε τα 900 στην καριέρα του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, με τα μισά εξ αυτών (450) να τα έχει σημειώσει στα 9 χρόνια παρουσίας του στην Ρεάλ (2009-2018).

"Το ονειρεύτηκα αυτό και έχω περισσότερα όνειρα. Σας ευχαριστώ όλους!", έγραψε ο CR7 στον λογαριασμό του στο Instagram, με το μήνυμα αυτό να συνοδεύει ένα video που δημοσίευσε με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γκολ στην τεράστια καριέρα του είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο.

Μάλιστα στο video υπάρχει μία παλαιότερη δήλωσή του πως "Δεν ακολουθώ τα ρεκόρ, τα ρεκόρ ακολουθούν εμένα", αλλά και το μήνυμα πως η ιστορία του ποδοσφαίρου ξαναγράφτηκε.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ