ΤΣΕΛΣΙ

Κριτική Γκραντ για Μάντσεστερ και διαιτητές!

Κριτική Γκραντ για Μάντσεστερ και διαιτητές!
Γκραντ-Τσέλσι

Ο Άβραμ Γκραν τόνισε πως η Γιουνάιτεντ είχε ευνοϊκη διαιτησία με Τσέλσι και Γουίγκαν, ενώ δήλωσε χαρούμενος που θα είναι ξένος ρέφερι στον τελικό της Μόσχας

Ο Ισραηλινός τεχνικός διατύπωσε τα παράπονά του για την απόδοση ορισμένων διαιτητών της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για του γεγονός ότι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στις 21 Μαΐου στη Μόσχα θα σφυρίξει ξένος ρέφερι. "Στην Αγγλία υπάχουν κάποιοι πολύ καλοί διαιτητές, όμως υπάρχουν κάποιοι, λίγοι, που μπορούν εύκολα να επηρεαστούν", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "μπλε", ο οποίος έφερε στο μυαλό του την διαιτησία που είχε η ομάδα του στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Σεπτέμβριο στο "Ολντ Τράφορντ", καθώς και την "αντιμετώπιση" που είχαν οι "κόκκινοι διάβολοι" στο φινάλε της σεζόν κόντρα στη Γουίγκαν στο "JJB Stadium".

"Νομίζω ότι στο παιχνίδι που δώσαμε στο Ολντ Τράφορντ, ο διαιτητής άλλαξε για τα καλά το αποτέλεσμα. Το ξέρουμε αυτό. Η κόκκινη κάρτα που βγήκε για τον Μίκελ δεν ήταν κόκκινη κάρτα.

Με την ίδια λογική θα έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα και ο Σκόουλς στο ματς με τη Γουίγκαν. Επιπλέον, υπήρχε και πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, όμως τώρα όλα έχουν τελειώσει. Συγχαίρω τη Γιουνάιτεντ.

Δεν έχω την άποψη ότι ο κόσμος είναι εναντίον της Τσέλσι, ή το αγγλικό ποδόσφαιρο, όμως εδώ μιλάμε για κάποιες συμπτώσεις που αφορούν όλες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο παιχνίδι Γουίγκαν-Μάντσεστερ, ο διαιτητής Μπένετ ήταν καλός, όπως αναμενόταν, για μία ομάδα. Πιστεύω στην παράδοση του καθαρού αγγλικού παιχνιδού.

Δεν θα πω κάτι εναντίον, όμως συνέβη στο συγκεκριμένο ματς ακριβώς αυτό που περίμενα"







, κατέληξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τσέλσι.


TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ