ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κρκιτς: "Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια"

Κρκιτς: "Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια"
Κρκιτς

Ο Μπόγιαν Κρκιτς δήλωσε μετά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλμερία, ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στους "μπλαουγκράνα"

Ο 18χρονος επιθετικός, την Κυριακή το βράδυ πέτυχε δύο τέρματα στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Καταλανών με την Αλμερία και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-0. Λίγο αργότερα μίλησε για τα όνειρα του με την Μπαρτσελόνα.
" Επέστρεψα σκεπτόμενος ότι θα είχα περισσότερο χρόνο, να είμαι στην ομάδα συχνότερα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα και δεν είμαι δυσαρεστημένος. Είναι δύσκολο να παίξεις όταν είσαι στον πάγκο και οι Μέσι, Ανρί και Ετό είναι στον αγωνιστικό χώρο, τρεις από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο", είπε αρχικά ο Κρκιτς, για να ολοκληρώσει λέγοντας:

" Από την περασμένη σεζόν, ο στόχος μου είναι να είμαι μέλος της ομάδας και να αναδειχθώ σε όλα τα σημεία. Αυτός ο σύλλογος πάντα ήταν πολύ ιδιαίτερος για εμένα και ελπίζω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Κανείς δεν μου είπε για την περίπτωση να πάω δανεικός, αλλά εάν μία μέρα ερχόταν, τότε θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε".



TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ