ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρόλντρουπ ο εκλεκτός στην άμυνα

Κρόλντρουπ ο εκλεκτός στην άμυνα
Κρόλντρουπ

Ο Κρόλντρουπ και οι άλλοι μεταγραφικοί στόχοι. Για πρόκριση στον τελικό εναντίον ΠΑΣ (17:00 Alpha)

Οι ημέρες του Πάσχα πέρασαν και πλέον όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρωθεί στους εγχώριους στόχους της ομάδας, όπως και στους μεταγραφικούς, με το θέμα του αμυντικού να είναι εκείνο που "καίει".
Βασικός στόχος παραμένει ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Φιορεντίνα Περ Κρόλντρουπ, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Προτεραιότητα του Δανού είναι να παραμείνει στο Κάμπιονάτο και γι' αυτό οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έχουν βάλει τον Ρενέ Χένρικσεν να κάνει... ψηστήρι στον Κρόλντρουπ, με σκοπό να έρθει στην Ελλάδα.

Ανταλλαγή Νίνη με Μεξές

Δημοσιεύματα από την Ιταλία την Τρίτη το βράδυ έκαναν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στην Ρόμα για τον Μεξές, προσφέροντας στους Τζιαλορόσι ως αντάλλαγμα τον Σωτήρη Νίνη. Κάτι τέτοιο δύσκολα ωστόσο θα προχωρήσει, αφού είναι μια πρόταση που καμία από τις δυο ομάδες δεν βλέπει με καλό μάτι.

Ματιές και στην ελληνική αγορά

Ο Παναθηναϊκός συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να παίρνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Αυτό θα συμβεί και στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι, με τους στόχους να είναι πολλούς.

Στο κέντρο της άμυνας ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Κώστας Αντωνίου είναι ο Ντουγκλάο Φερέριρα της Καβάλας. Το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου ωστόσο, αλλά και η τσουχτερή τιμή του, είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας.

Στα άκρα της άμυνας, ο Γιώργος Τζαβέλλας του Πανιώνιου είναι πάντα στα υπόψιν, αφού φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Στη μεσαία γραμμή οι πράσινοι εξετάζουν σοβαρά τις περιπτώσεις των Κουμορτζί και Βιεϊρίνια, ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Και οι δυο παίκτες ωστόσο θα στοιχίσουν αρκετά χρήματα, αφού πραγματοποιούν καλή σεζόν.

Νιόπλιας: "Να είμαστε σοβαροί"

Χωρίς τον Γιούρκα Σεϊταρίδη θα παραταχθούν οι πράσινοι στις 5 το απόγευμα στους "Ζωσιμάδες" για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στους παίκτες του, τους τόνισε πως θα πρέπει να είναι το ίδιο σοβαροί όπως και στην πρώτη αναμέτρηση.

" Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και σε αυτό το ματς. Δεν πρέπει να μπούμε αγχωμένοι στο γήπεδο, απλά να κοιτάξουμε πως να κάνουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε", είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Βγήκαν τα εισιτήρια με Ηρακλή

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 8 Απριλίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 29ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ, που θα διεξαχθεί στις 11/04/2010, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 10:00 – 18:00.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ