ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρόος: "Ίσως ένας παίκτης της Παρί έρθει σ' εμάς, θα δούμε πώς θα λειτουργήσει η μεταγραφή του Μέσι"

Ο Τόνι Κρόος στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ για το Champions League
Ο Τόνι Κρόος στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ για το Champions League © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Τόνι Κρόος τόνισε πως εξαιτίας της μεταγραφής του Μέσι στην Παρί μπορεί να προκύψουν θετικές εξελίξεις για τη Ρεάλ, όπως η απόκτηση παίκτη απ' τους Παριζιάνους, "φωτογραφίζοντας" τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο Μέσι βρίσκεται στη Παρί Σεν Ζερμέν στη μεταγραφή όχι απλώς του καλοκαιριού, αλλά πιθανότατα της δεκαετίας. Ο Τόνι Κρόος στο ποντκαστ Einfach mal luppen κλήθηκε να σχολιάσει αυτή τη μετακίνηση, τονίζοντας πως αποδυναμώθηκε η βασική αντίπαλος της Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα.

"Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει η μεταγραφή του Μέσι στην Παρί. Ίσως είναι μία καλή κίνηση για εμάς, γιατί ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας έχασε τον καλύτερό της παίκτη" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως πιθανόν να προκύψουν κι άλλες θετικές εξελίξεις για τους μερένγκες, όπως η μεταγραφή παίκτη απ' την Παρί. Ουσιαστικά ο Γερμανός μέσος "φωτογράφισε" τον Κίλιαν Εμπαπέ.

"Μπορεί να προκύψουν ακόμη καλύτερα πράγματα για εμάς απ' αυτή την υπόθεση. Ίσως ένας παίκτης απ' την Παρί έρθει σ' εμάς. Αν γίνει αυτό νομίζω ότι το deal για τον Λιονέλ Μέσι να μην είναι μειονέκτημα για εμάς" τόνισε ο Τόνι Κρόος.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, θα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν και προτιμά την μετακόμισή του ακόμα και από φέτος στη Ρεάλ, η οποία είναι έτοιμη να καταθέσει την προσφορά της.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGUE 1 LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ