ΙΝΤΕΡ

Κρους: "Φτάσαμε τη Μίλαν σε τίτλους"

©Stefano Meluni/LaPresse
17-07-2008 Appiano Gentile (CO)
Sport Calcio
Primo allenamento dell' Inter F.C. nel centro sportivo di Appiano Gentile 
Nella foto: Cruz

©Stefano Meluni/LaPresse
17-07-2008 Appiano Gentile (CO)
Sport
First Inter F.C. training day in Appiano Gentile sport center
In the photo: Cruz
Κρουσ-Ίντερ LAPRESSE

Ο Χούλιο Κρους έστειλε μήνυμα στη... Μίλαν, ενώ μίλησε στα ΜΜΕ για τον Μουρίνιο και το νέο συμβόλαιό του

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος προς το τέλος της περυσινής σεζόν ξεπέρασε το φράγμα των 100 τερμάτων στα 10 χρόνια που αγωνίζεται στα γήπεδα της Serie A (με τις φανέλες των Μπολόνια και Ίντερ), στάθηκε ιδιαίτερα στο πόσο απαιτητικός είναι ο "special one", ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και μερικές... σπόντες για τη συμπολίτισσα Μίλαν.
"Το να δουλεύεις με τον Μουρίνιο είναι μία πολύ νέα εμπειρία. Κάνουμε τα πάντα με τη μπάλα. Η κούραση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων είναι η ίδια, όμως στο τέλος νιώθεις σε καλύτερη κατάσταση.

Ο τεχνικός θέλει σύστημα 4-3-3, όμως για τους επιθετικούς η δουλειά είναι πιο σκληρή καθώς όταν η ομάδα επιτίθεται το κάνει με πολλούς παίκτες, όμως θέλει από όλους να αμύνονται", τόνισε ο έμπειρος φορ και συνέχισε:

"Με την Ίντερ δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ήρθαν πολλές προσφορές για μένα, όμως η διοίκηση της απέρριψε όλες και αυτό με ευχαρίστησε. Δε νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα για την ανανέωση του συμβολαίου μου".

Επιπλέον, ο Κρους βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει... μέτωπο, με τους αρκετούς Αργεντινούς της Ίντερ από τη μία πλευρά και τους αντίστοιχους Βραζιλιάνους της Μίλαν στην αντιπερα όχθη, κάνοντας αναφορά στα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει οι δύο ομάδες.

"Με τους άλλους Αργεντινούς της ομάδας λέμε ότι απέχουμε μόλις ένα σκουντέτο από τη Μίλαν (16 έναντι 17). Όταν ήρθαμε μας κοίταζαν αφ'υψηλού, όμως τώρα...", κατέληξε με νόημα.








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ