ΑΕΚ

Κρούση για Λεονάρντο σε Λεβαδειακό

Κρούση για Λεονάρντο σε Λεβαδειακό
Λεοναρντο

Kρούση στον Λεβαδειακό για τον Βραζιλιάνο μέσο, Λεονάρντο. 1 εκ. ευρώ οι απαιτήσεις των Βοιωτών

Η ΑΕΚ συνεχίζει να εξετάζει τις υποθέσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Ένα απο τα ονόματα στην λίστα είναι και ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού. Μάλιστα, η Ένωση φέρεται να έκανε κρούση για τον 21χρονο μέσο που έχει συμβόλαιο με τους "πράσινους" μέχρι το 2010 και οι Βοιωτοί ενημέρωσαν οτι οι οικονομικές τους απαιτήσεις είναι 1 εκ. ευρώ.
Γίνεται αντιληπτό, οτι απο την στιγμή που η διοίκηση του Λεβαδειακού θέλει ένα τέτοιο ποσό για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου, η υπόθεση δυσκολεύει για τους "κιτρινόμαυρους", καθώς το ποσό κρίνεται υπερβολικό, ωστόσο δεν μπορεί ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ακόμη προσέγγιση των Βοιωτών.

Σενάριο για Πάουλο Ζορζ
Στην Πορτογαλία υπάρχουν δημοσιεύματα, οτι η ΑΕΚ εξετάζει την απόκτηση του 27χρονου, Πάουλο Ζορζ, της Μπράγκα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μελετάει την πρόταση της Ένωσης και τις επόμενες μέρες θα πάρει την οριστική του απόφαση.

Δανεικός στην Ραπίντ Βιέννης ο Γέλαβιτς
Ο Νίκιτσα Γέλαβιτς μπορεί να ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ραπίντ Βιέννης όπου παραχωρήθηκε με οψιόν αγοράς απο την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο 22χρονος παίκτης δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του στο Βέλγιο (23 συμμετοχές / 3 γκολ) και ο σύλλογος αποφάσισε να τον παραχωρήσει με οψιόν αγοράς στους Αυστριακούς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκτός απο την Ραπίντ για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε η Ένωση αλλά και η Χάϊντουκ Σπλιτ.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ