ΑΡΗΣ

Κρούση σε Γκέσιο, εξετάζει Γεωργίου

Κρούση σε Γκέσιο, εξετάζει Γεωργίου

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στα πλαίσια του μεταγραφικού της σχεδιασμού εξετάζει τον Γιάννη Γκέσιο που ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Αναγέννηση Επανομής και τον Βαγγέλη Γεωργίου. Παραιτήθηκε ο Αγαπητός Αμπελάς

Στα πλαίσια του σχεδιασμού του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και μετά την χθεσινή απόφαση της γενικής συνέλευσης της Super League η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης επικοινώνησε με τον Γιάννη Γκέσιο.

Ο 24χρονος επιθετικός παραμένει ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Αναγέννηση Επανομής και από την στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο είχε συμφωνήσει τον περασμένο Ιανουάριο είναι θετικός.

Στα συν του Γκέσιου εκτός του ότι είναι ελεύθερος ότι γνωρίζει πολύ καλά το τι εστί Άρης από την παρουσία του στην ομάδα των νέων και πιο συγκεκριμένα την διετία 2006-2008 όταν μάλιστα είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της 2ης ομάδας και είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η άτυχη στιγμή όμως του τραυματισμού του μετά από μία σύγκρουσή του με τον Κρίστι Βαγγέλη σε μια προπόνηση τον οδήγησε στο χειρουργείο καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον Άρη και να αγωνιστεί κατά σειρά σε ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια και Αναγέννηση Επανομής.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε απασχολήσει την Δόξα Δράμας του Μάκη Κατσαβάκη, υποψήφιου τεχνικού για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά τελικά συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης για συμβόλαιο τριών ετών. Τελικώς όμως όπως αποδείχθηκε προ ημερών δεν ήταν γραφτό της μοίρας του Γκέσιου να αγωνιστεί στην ομάδα της Αρκαδίας.

Επίσης στα συν του Γκέσιου που ήταν πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης Επανομής στο φετινό πρωτάθλημα της Football League με 11 γκολ είναι ότι έχει προσωπική άποψη ο Γιάννης Μιχαλήτσος, επίσης υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στον ΠΑΟΝΕ.

Τέλος το πιο σημαντικό συν την δεδομένη χρονική στιγμή για τον Γκέσιο μετά και την χθεσινή απόφαση της γενικής συνέλευσης της Super League για τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση είναι ότι εμπίπτει και στο ηλιακιακό όριο των 24 ετών αφού είναι γεννημένος στις 3/08/1988.

Στην ίδια λογική είναι και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην φετινή αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της Αναγέννησης Επανομής. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Γεωργίου που είναι γεννημένος στις 4/11/1988 χωρίς όμως μέχρι στιγμής να του έχει γίνει κάποια κρούση.

Ο αριστεροπόδαρος αριστερός μπακ χαφ μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, όπου είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Καβάλα και στον Πανσερραϊκό, ενώ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Κέρκυρας.

Παραίτηση του Αμπελά

Ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Άρης, Αγαπητός Αμπελάς υπέβαλλε το μεσημέρι την παραίτησή του στο ΔΣ της εταιρίας που έγινε αποδεκτή. Η ΠΑΕ Άρης τον ευχαρίστησε θερμά για την ιδιαίτερα σημαντική και ουσιαστική προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί ότι καλύτερο σε ότι επιλέξει να κάνει από εδώ και στο εξής. Ξεκαθάρισε δε ότι: «Η πόρτα του Άρη θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν».

"Δεν ήμουν Αρειανός, έγινα Αρειανός"

Από την πλευρά του ο Αμπελάς σημείωσε: " Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στον Άρη ως στέλεχος των γραφείων, χρόνια που προστέθηκαν στα 3,5 χρόνια παρουσίας μου ως ποδοσφαιριστή, σοβαροί οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους είχα την τύχη να συνεργαστούμε. Τους ιθύνοντες της διοίκησης, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους στα γραφεία, στο Ρύσιο, στο Κλ. Βικελίδης. Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη που για μία ακόμα φορά καλείται να δώσει με το υστέρημά του, οξυγόνο στον σύλλογο.

Ήταν τεράστια τιμή να βρίσκομαι κάτω από την σκέπη αυτού του μεγάλου συλλόγου, που βέβαια προσωπικά γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι μέλος του Άρη, πόσο μάλλον να έχω φορέσει και την φανέλα του Άρη.

Δεν ήμουν Αρειανός, έγινα Αρειανός και το σημειώνω για πρώτη φορά σήμερα που αποχωρώ από την ομάδα. Παρά τα προβλήματα που ποτέ δεν έλειψαν και τα βίωσα και ως ποδοσφαιριστής και ως στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτός ο σύλλογος δίνει όραμα και προσδίδει περηφάνια σε όποιον έχει την τιμή να τον υπηρετεί".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ