ΝΑΠΟΛΙ

Κβαρατσχέλια: "Είδωλό μου ο Ρονάλντο, το Κβαραντόνα είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο"

Κβαρατσχέλια: "Είδωλό μου ο Ρονάλντο, το Κβαραντόνα είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο"
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο ηγέτης της Νάπολι στην προσπάθειά της για το σκουντέτο, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, μίλησε σε συνέντευξή του για το ποιο λόγο προτιμά τον Ρονάλντο από τον Μέσι ενώ αναφέρθηκε στο αγαπημένο του προσωνύμιο που είναι εμπνευσμένο από Μαραντόνα.

Η Μίλαν ήταν η ομάδα που κατέκτησε το σκουντέτο το 2022 και έδωσε τέλος σε 11 χρόνια ανομβρίας ωστόσο το δεύτερο μισό της χρονιάς είχε ως μεγάλη πρωταγωνίστρια την Νάπολι, η οποία μάζεψε 41 βαθμούς στις πρώτες 15 αγωνιστικές ούσα αήττητη (13 νίκες - 2 ισοπαλίες) και καλπάζει προς τον τίτλο της Serie A έχοντας αέρα 8 βαθμών από τους δεύτερους ροσονέρι.

Αναμφίβολα, ο άνθρωπος στον οποίο έχουν εναποθέσει πάρα πολλές από τις ελπίδες τους οι παρτενοπέι για την επιστροφή στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από το 1990 είναι ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, με τον Γεωργιανό βιρτουόζο μεσοεπιθετικό να παραχωρεί συνέντευξη και να εκφράζει την πίστη του στο πρωτάθλημα της Νάπολι.

"Ήταν όνειρό μου να παίξω σε έναν τέτοιο κορυφαίο σύλλογο και από τότε που είμαι εδώ πάρα πολλοί Γεωργιανοί υποστηρίζουν την Νάπολι. Κάθε φορά που είμαι στο γήπεδο δίνω τα πάντα, πιστεύω στο πρωτάθλημα.

Όλα τα προσωνύμια που μου έχουν δώσει είναι όμορφα και συμπαθητικά, όταν όμως υπάρχει ένα πολύ μέρος του ονόματος του Μαραντόνα που συνδέεται με σένα, είναι τιμή και δημιουργεί ένα μοναδικό συναίσθημα.

Το "Κβαραντόνα" είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο", τόνισε ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος σε ερώτηση για το ποιον εκ των Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο προτιμάει, τάχθηκε υπέρ του Πορτογάλου:

"Αποφάσισα να παίξω με το Νο 77 αλλά δεν υπάρχει άλλη άμεση σύνδεση. Το "7" είναι το αγαπημένο μου νούμερο, πέρα από το γεγονός πως είναι το νούμερο της φανέλας του Ρονάλντο, συνεπώς διάλεξα το "77".

Όσον αφορά στο δίλημμα, πάντα έλεγα πως είναι πολύ δύσκολη η σύγκριση Μέσι - Ρονάλντο, όμως εκτιμώ πολύ τον Ρονάλντο επειδή το να έχεις αντίπαλο τον Μέσι τόσο πολύ καιρό, είναι περίπλοκο και για αυτό είναι είδωλό μου ο Ρονάλντο.

Σίγουρα πάντως ο Μέσι είναι φανταστικός παίκτης και είναι πάντα ωραίο να τον βλέπω να παίζει".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ