ΑΓΓΛΙΑ

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Στα προημιτελικά του FA Cup με τριάρα

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Σουόνσι για το Κύπελλο Αγγλίας.
Ο Γκάμπριελ Ζεσούς πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Σουόνσι Ⓒ 2021 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του FA Cup επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Σουόνσι. Γουόκερ (30'), Στέρλινγκ (47') και Ζεσούς (50') τα γκολ των πολιτών, μείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Γουίτακερ (77').

Εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup έκλεισε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι πολίτες επικράτησαν με 3-1 της Σουόνσι και έτσι πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε την 200η του νίκη ως ο προπονητής της Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό με μία σέντρα-σουτ του Κάιλ Γουόκερ που πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, χωρίς κάποιος παίκτης να ακουμπήσει την μπάλα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε δύο τα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό. Ο Ρόδρι είδε την κίνηση του Στέρλινγκ, ο οποίος πλάσαρε για το 0-2.

Οι πολίτες πέτυχαν το 0-3 τρία λεπτά αργότερα. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε κεφαλιά πάσα από τα δεξιά και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς κοντρόλαρε ωραία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σουόνσι κατάφερε να μειώσει στο 77ο λεπτό του παιχνιδιού με ωραίο σουτ του Γουίτακερ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Μάνινγκ.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Γούντμαν, Γκουέχι (66' Μπιντγουελ), Καμπανγκό, Λατιμπεντέρ, Μάνινγκ, Γκράιμς, Φέλτον, Ρόμπερτς (66' Φρίμαν), Ντάντα (77' Χουίχεϊν), Μόρις (66' Γουίτακερ), Λόουβ (65' Αριόλα)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στέφεν, Γουόκερ, Γκαρθία, Λαπόρτ, Μεντί, Σίλβα (66' Φόντεν), Ρόδρι (72' Γκόμες), Γκιουντογκάν (57' Ντόιλ), Τόρες, Ζεσούς, Στέρλινγκ (56' Μαχρέζ)

Photo credits: ⓒ 2021 Nick Potts/Associated Press

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ