ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Ο ΠΑΟΚ είναι αφοσιωμένος στον Λουτσέσκου και ο Λουτσέσκου είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"

Κυριάκος: "Ο ΠΑΟΚ είναι αφοσιωμένος στον Λουτσέσκου και ο Λουτσέσκου είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Δικεφάλος να αποδεχθεί οποιαδήποτε πρόταση για τον Ρουμάνο τεχνικό, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να διαδέχεται τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Κάλιαρι.

Την ώρα που στην Ρουμανία γράφουν για την άρνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποδεχθεί την πρόταση των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ της Μπεσίκτας, στην Ιταλία ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος που έβαζε τέλος στα σενάρια για τον πάγκο της Κάλιαρι.

Σε δηλώσεις του ο Κυριάκος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιστός στον Λουτσέσκου και ο Λουτσέσκου είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. "Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την ύπαρξη προτάσεων ομάδων στον Ραζβάν Λουτσέσκου . Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι τον θεωρούμε έναν προπονητή υψηλού επιπέδου και ότι δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι τα επιτεύγματα του με τον ΠΑΟΚ προκαλούν το ενδιαφέρον στο μεταγραφικό παζάρι.

Δυστυχώς για κάθε ομάδα που ενδιαφέρθηκε ο κ. Λουτσέσκου επέκτεινε το συμβόλαιο του με την ομάδα μας για ακόμη τρία χρόνια και αυτό συνέβη πολύ πριν την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Γεγονός που αποτελεί απόδειξη στην πίστη μας σε αυτόν αλλά και την δική του αφοσίωση σε μας. Δεν υπάρχει καν η πιθανότατα να αποδεχθούμε οποιαδήποτε πρόταση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ίδιος κινείται στο ίδιο μήκος κύματος", τόνισε ο Κυριάκος Κυριάκος.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ