ASTERAS AKTOR

Λαδάκης: "Μπαίνουν οι σωστές βάσεις"

Λαδάκης: "Μπαίνουν οι σωστές βάσεις"
Λαδάκης

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Καρπενήσι, όπου ο Αστέρας πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του

Το πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο, ενώ το απόγευμα οι παίκτες θα μπουν στο γήπεδο προκειμένου να περάσει κάποια στοιχεία παιχνιδιού ο Μάριο Γκόμες στην τακτική και την ανάπτυξη.
Την Παρασκευή εξάλλου, ο Αστέρας θα δώσει το πρώτο φιλικό του με αντίπαλο την Καβάλα (6.30 μ.μ.), ενώ την Κυριακή θα δώσει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά απέναντι στη Ρόδο.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μία μέρα ο Ισραέλ Νταμόντε.

Λαδάκης: "Μπαίνουν οι σωστές βάσεις σοτ Καρπενήσι"

Ο Αντώνης Λαδάκης, μίλησε για την μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

" Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες, αφού έχει ανέβει ο ρυθμός των προπονήσεων με το τεχνικό τιμ να δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις, το κλίμα είναι πολύ καλό και πιστεύω πώς η δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία θα βάλει τις σωστές βάσεις για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι στόχοι οι δικοί μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Στόχος του Αστέρα είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ανεξάρτητα αντιπάλου. Τα μεγάλα λόγια είναι φτώχεια. Πρέπει όλοι μας να δώσουμε ότι μπορούμε περισσότερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Θέλουμε όταν έρθει ο Μάιος και φτάσει η ώρα του απολογισμού να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, την πορεία της ομάδας, αλλά και το ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά την διάρκεια της χρονιάς".














TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ