ASTERAS AKTOR

Λαδάκης: "Θα γίνει συναρπαστικό παιχνίδι"

Λαδάκης: "Θα γίνει συναρπαστικό παιχνίδι"
Λαδάκης

"Περιμένω να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι", δήλωσε ο Αντώνης Λαδάκης ενόψει της αναμέτρησης με την Καβάλα

" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Καβάλα παίζει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα μετά από πολλά χρόνια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε εκτός έδρας", δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων.

" Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού κατάγομαι από την Καβάλα και έχω φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Με αυτή την ομάδα υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά από την άλλη πλευρά, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσει στη νίκη ο Αστέρας.

Έχουμε δουλέψει κατά την διάρκεια της εβδομάδας και θα πάμε στην Καβάλα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι αυτό. Περιμένω να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Μην ξεχνάτε πώς παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι πριν ένα μήνα περίπου, αλλά σίγουρα ο αγώνας πρωταθλήματος του Σαββάτου δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο το φιλικό", κατέληξε ο Λαδάκης.

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε και το εβδομαδιαίο "οικογενειακό διπλό".

Ο τεχνικός του συλλόγου, Μάριο Γκόμες αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με τους Ζεάν Κάρλος, Λούκας Βίλτσες, Βαγγέλη Καούνο και Στάθη Ρόκα, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος ο Νταμόντε που προέρχεται από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, ακολουθεί πλέον θεραπευτική αγωγή.














TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ