ΠΑΟΚ

"ΛΑΕ του ΠΑΟΚ"

"ΛΑΕ του ΠΑΟΚ"
Κατάληψη

Aνακοίνωση εξέδωσε η συντονιστικη επιτροπή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

"ΛΑΕ του ΠΑΟΚ

Για άλλη μια φορά απευθυνόμαστε σε σας με ανοιχτή επιστολή, λόγω του θέματος που δημιουργήθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή, κατά την οποία ο Γ. Γούμενος, δημόσια από συχνότητα των ερτζιανών δεσμεύτηκε να παραδώσει τις μετοχές και να αποσυρθεί από την προεδρία της ΠΑΕ, έτσι ώστε να προχωρήσει ο διορισμός διοίκησης πρωτοδικείου.

Το θέμα που δημιουργήθηκε, είναι ότι ο γνωστός στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, Κυριάκος, απευθύνθηκε στον Γ. Γούμενο στον ενικό αριθμό, εκφράζοντας τις θέσεις και απαιτήσεις του οπαδικού κινήματος.

Να ξεκαθαρίσουμε εδώ, σε όλους τους ΠΑΟΚτζήδες που μέσα από τον βολή του σπιτιού τους και την άνεση της πολυθρόνας τους, παρακολουθούν το τεκταινόμενο στην ομάδα μας, τόσο στον Διοικητικό όσο και στον Αγωνιστικό τομέα, ότι το δικαίωμα της κριτικής έπεται σημαντικά της υποχρέωσης της αυτοκριτικής.

Παίρνουμε αφορμή, λοιπόν, από την κριτική στο πρόσωπο του Κυριάκου, που εμμέσως πλην σαφώς είναι κριτική σε όλους μας, για να κάνουμε έναν απολογισμό δράσης.

Ξεκινήσαμε στα τέλη της Άνοιξης, με κατάληψη στηρίζοντας την με όλη μας την δύναμη. Συνεχίζουμε όλο το καλοκαίρι με δυναμικές πορείες και κινητοποιήσεις, για να αφυπνίσουμε την πολιτειακή και πολιτική Αρχή από την καλοκαιρινή ραστώνη.

Παράλληλα όλο το καλοκαίρι διενεργήθηκε οικονομική δουλειά, πολλές φορές από το υστέρημά μας, για να διατηρηθούν παίχτες που αποτελούν τον κορμό της ομάδας, η οποία μα χαροποιεί με τα αποτελέσματα. Φτάσαμε ακόμα και σε ανορθόδοξη πίεση στο πρόσωπο του Γ. Γούμενου, η οποία επέφερε μηνύσεις σε αρκετούς από μας.

Γιατί λοιπόν κατηγορούμαστε;

Ότι μα αφήνουν αδιάφορους οι κανόνες καλής συμπεριφοράς; Είμαστε άνθρωπο ουσίας και ξεκαθαρίζουμε ότι τα παιχνίδια ευγενείας μας αφήνουν αδιάφορους.

Κατηγορούμαστε ακόμη ότι είμαστε φερέφωνα της Διοίκησης του Δ.Σ. Δηλαδή κατηγορούμαστε ότι συμμετέχουμε όπου μπορεί να συμμετάσχει ένας οπαδός κατηγορούμαστε ότι υπερασπιζόμαστε τα θεσμό και το τονίζουμε αυτό, που μπορεί να παίξει ρόλο θεματοφύλακα για την ομάδα.

Γιατί αυτή ακριβώς είναι η πρόθεση μας. Να δυναμώσουμε τον Α.Σ. για να γίνει μέσο υλοποίησης όλων όσων ονειρευόμαστε και θέλουμε, και όχι υπερασπιστές της Διοίκησης του, με την οποία άλλωστε μας χωρίζουν πολλά. Σέβομαι λοιπόν της δημοκρατικά λογική, και όχι διάφορες ευγενικές τσιριμόνιες, καλούμε όλους αυτούς που η δράση τους εξαντλείται στην αφοριστική κριτική μέσω Διαδικτύου και Ερτζιανών, με προτάσεις να εγκαταλείψουν την λογική της αδρανούς αναμονής και να συναντηθούμε στο δρόμο της δράσης και του αγώνα, έτσι ώστε να αναβαθμιστεί ο Α.Σ. σε επίπεδο προσώπων και προγράμματος για να παίξει τον ρόλο που του αρμόζει γιατί η επόμενη μέρα, μόνο εύκολη δε θα' ναι".



















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ