ΑΕΚ

Λαγός: "Δεχθήκαμε χαζά γκολ"

Λαγός: "Δεχθήκαμε χαζά γκολ"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Λαγός τόνισε πως η εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στη Λοκομοτίβ δεν ήταν κακή, αλλά και πως η Ένωση δέχθηκε πολύ εύκολα τα γκολ.

Ο Έλληνας μέσος επισήμανε επίσης πως ήταν θετικό το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκαν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συνήθως πολύ χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Τρώμε πολύ εύκολα γκολ. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα είχε κακή εικόνα. Δεχθήκαμε χαζά γκολ. Έπαιξαν πολλοί παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι καλό για τον προπονητή. Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε".

Ο υπαίτιος στο δεύτερο γκολ της Λοκομοτίβ, Γιάννης Αραμπατζής, δήλωσε: " Είναι φυσιολογικό τα πράγματα να είναι δύσκολα μετά από 4 στις 4 ήττες στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε πολύ σήμερα να έχουμε συνοχή στο παιχνίδι μας και να παίξουμε συγκεντρωμένα.

Στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε αλλά στο δεύτερο βρεθήκαμε νωρίς στο σκορ. Ισοφαρίσαμε αλλά δυστυχώς έκανα ένα λάθος που δεν πρέπει να γίνεται από τερματοφύλακες. Πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να το αφήσουμε πίσω μας. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας στο πρωτάθλημα".

Ο Χέλγκασον είπε: " Ένιωσα κάποιες μικρές ενοχλήσεις και γι' αυτό αντικαταστάθηκα. Θα ήθελα να είμαι 100% έτοιμος στο πρώτο μου παιχνίδι και θα ήταν σίγουρα καλύτερα αν θα μπορούσα να παίξω μέχρι τέλους. Νομίζω πως έκανα μια καλή εμφάνιση, που θα με βοηθήσει στη συνέχεια. Όμως είμαι απογοητευμένος από το γεγονός ότι χάσαμε. Ελπίζω να μου ξαναδώσει την ευκαιρία ο προπονητής να αγωνιστώ. Είναι στο δικό του χέρι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ