ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγος: ''Τρισευτυχισμένος για το πρώτο''

Λαγος: ''Τρισευτυχισμένος για το πρώτο''
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός ήταν με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και ήταν απόλυτα ευτυχισμένος για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην καριέρα του.

Είναι ένα από τα παιδιά τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και φέτος κλήθηκαν να τραβήξουν το κουπί. Ο λόγος για τον Τάσο Λαγό ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι πράσινοι πιτσιρικάδες πανηγύρισε με την ψυχή του αυτό το Κύπελλο.

''Είναι επιβράβευση όλων των κόπων της φετινής σεζόν και της δουλειάς που κάναμε από την αρχή του γηπέδου. Όλο το τιμ είναι εκπληκτικό και πλέον το αποτέλεσμα βγαίνει στο γήπεδο''είπε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια ο εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού είπε: ''Είμαι τρισευτυχισμένος που είναι το πρώτο μου τρόπαιο, όπως καταλαβαίνετε έγινε πανικός στα αποδυτήρια, το αξίζαμε και δείξαμε στο γήπεδο ότι είμαστε οι δίκαιοι νικητές.

Η βελτίωση που έχουμε στην απόδοση μας είναι τεράστια, στην αρχή της σεζόν θέλαμε χρόνο για να βρεθούμε διότι ήταν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος και στο Κύπελλο κάναμε πολύ καλή πορεία''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ