ΑΕΚ

Λαμέλα: "Μεγάλη χαρά και τιμή που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ, είμαι εδώ για να βοηθήσω"

Ο Έρικ Λαμέλα
Ο Έρικ Λαμέλα EUROKINISSI SPORTS

Ο Έρικ Λαμέλα μιλώντας στην COSMOTE TV αμέσως μετά το ματς εξέφρασε για μια ακόμα φορά τη χαρά του για τον ερχομό του στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι είναι εδώ για να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς επικράτησε με 3-0 στην OPAP Arena. Ο Έρικ Λαμέλα πέρασε στο ματς ως αλλαγή και στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που ήρθε στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έρικ Λαμέλα στην COSMOTE TV: Για το ματς: "Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας και θέλουμε να έχουμε παρόμοιες επιδόσεις και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα".

Για το τι δεν πήγε καλά στα ματς με τη Νόα: "Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο παιχνίδι έπρεπε να κάνουμε υπερπροσπάθεια για να το γυρίσουμε. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν είμαστε και λίγο χαλαροί τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Σήμερα δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο κι ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα".

Για το στόρι της μεταγραφής του στην ΑΕΚ: "Είναι η επιμονή της ομάδας. Μίλησα με πολλούς για να μπορέσω να έρθω. Μπήκα στη διαδικασία για να δω την ομάδα, είδα την ιστορία της ομάδας, παιχνίδια της αλλά και το πάθος του κόσμου που μοιάζει με την Αργεντινή. Αυτά με βοήθησαν για να πάρω απόφαση και να έρθω εδώ".

Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται αυτή τη στιγμή: "Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Δεν έπαιξα κάποιο φιλικό, αλλα είμαι έτοιμος όταν μου ζητηθεί να βοηθήσω την ομάδα. Είτε ως βασικός είτε από τον πάγκο, είμαι εδώ για να βοηθήσω".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ