ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντεντάκη

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντεντάκη
Ο Αντώνης Ντεντάκης με τη φανέλα του Λεβαδειακού INTIME SPORTS

Η Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Ντεντάκη. Ο 29χρονος δεξιός μπακ ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Λεβαδειακό και θα κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η Λαμία προχώρησε στην απόκτηση του Αντώνη Ντεντάκη καθώς ο δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα. Ο 29χρονος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Λεβαδειακό και θα ενισχύσει την ομάδα της Φθιώτιδας στην Stoiximan Super League.

Πρόκειται για ακόμη μια κίνηση μεταγραφικής ενίσχυσης για την ομάδα της Λαμίας μετά την απόκτηση των Άλμπερτ Σιμόνι, Αλβάρο Ρατόν, Νέντιμ Μέκιτς και Λέον Ατράντε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λαμίας:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (13.03.1995) δεξί μπακ, Αντώνη Ντεντάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του Λεβαδειακού για δύο χρόνια μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές.

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την καριέρα του στον Κισσαμικό, έχοντας παίξει ακόμη και στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ στη Super League έχει αγωνιστεί εκτός από τον Λεβαδειακό. στον Απόλλωνα Σμύρνης, στον ΝΠΣ Βόλο και στον Πλατανιά.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! "

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ