ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιόβα

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιόβα
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΑΜΙΑΣ

Παίκτης της Λαμίας είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Σιόβας, με τους Φθιώτες να ανακοινώνουν την Τετάρτη (25/9) την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 36χρονο σέντερ μπακ.

Μετά από επτά χρόνια σε ομάδες του εξωτερικού ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού για τον Δημήτρη Σιόβα, με τον 36χρονο στόπερ να έρχεται σε συμφωνία με την Λαμία -επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Παντελή Διαμαντόπουλου στην εκπομπή "Show Must Go On"- και την ομάδα της Φθιώτιδας να επισημοποιεί το σπουδαίο deal το απόγευμα της Τετάρτης (25/9).

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 36χρονο (16/09/1988) Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο έμπειρος στόπερ που έχει υπάρξει και 20 φορές διεθνής με την Εθνική ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, Πανιώνιο και Ιωνικό, ενώ, είχε παίξει και στην Ισπανία με τις φανέλες των Λεγανές και Ουέσκα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!", αναφέρει η ανακοίνωση της Λαμίας.

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ