ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Φέστα

Ο Τζανλούκα Φέστα στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό
Ο Τζανλούκα Φέστα στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Ο Τζιανλούκα Φέστα είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Λαμίας στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα της Φθιώτιδας να μείνει στην κατηγορία ενώ υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος αναλαμβάνει ο Γιώργος Κασναφέρης.

Ο νέος προπονητής της Λαμίας και αντικαταστάτης του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ο Τζιανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός, πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, ανέλαβε την ομάδα της Φθιώτιδας και θα τη βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Ιταλός προπονητής ήταν από την πρώτη στιγμή ο νούμερο ένα υποψήφιος για να αναλάβει τη Λαμία και εν τέλει ανέλαβε την ομάδα. Παράλληλα η Λαμία έκανε γνωστούς τους βοηθούς του Φέστα αλλά και το νέο υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος ο οποίος είναι ο Γιώργος Κασναφέρης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 53χρονο Ιταλό προπονητή, Τζιανλούκα Φέστα.

Υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κασναφέρης.

Άμεσοι συνεργάτες του νέου προπονητή κ. Φέστα είναι οι: Θοδωρής Αντωνόπουλος – Βοηθός Προπονητής, Σάκης Παντελίδης – Γυμναστής, Miroslav Stojnic -Σέρβος Προπονητής Τερματοφυλάκων. Τους καλωσορίζουμε όλους και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ