STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης AKTOR 0-0: Δεν κουνήθηκε φύλλο στο "Αθ. Διάκος" και κόλλησαν στο μηδέν

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης AKTOR
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης AKTOR INTIME SPORTS

Η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR κινήθηκαν σε χαμηλό τέμπο και έμειναν στο 0-0 στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Μακέντα είχε δοκάρι για τους Αρκάδες στο 14'.

Η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης AKTOR 0-0: Δεν κουνήθηκε φύλλο στο "Αθ. Διάκος" και κόλλησαν στο μηδέν

Σε ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και μοιραία αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας. Η καλύτερη στιγμή του αγώνα ήταν η κεφαλιά του Μακέντα στο δοκάρι στο 14ο λεπτό.

Έτσι η Λαμία έμενε για όγδοο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και το επόμενο Σάββατο (26/10) θα παίξει εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες επί της Athens Kallithea και της Καβάλας και την επόμενη Κυριακή (27/10) θα υποδεχθεί στο "Θ. Κολοκοτρώνης" τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR είχε την πρώτη μεγάλη φάση αγγίζοντας το γκολ στο 14' όταν ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά από κόρνερ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κόστιτς.

Η Λαμία έχασε μόλις στο 24' τον Αντράντε ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Γιαννούτσο να περνά στη θέση του. Λίγο αργότερα, αποχώρησε με καροτσάκι από το γήπεδο καθώς αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο.

Στο 37' ο Ντέλι έστειλε επικίνδυνα την μπάλα προς την εστία του με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει ενώ ένα λεπτό αργότερα το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Χουχούμης βρήκε απάντηση από τον Κόστιτς. Ο αρχηγός της Λαμίας, Σιόβας, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από τον Απρίλιο του 2016, έκανε μια κεφαλιά εκτός ισορροπίας στο 42' όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν νωθρό, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να απειλήσουν με αξιώσεις η μια την εστία της άλλης. Σε μια προσπάθεια να γίνει πιο απειλητική η Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος έριξε στο ματς τον Ενρίκες στο 58' στη θέση του Γκουίντο.

Η πρώτη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε από τον Μπίκοφ στο 66' χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Τσιντώτας. Ο έτερος πορτιέρε όμως, ο Κόστιτς, έκανε μια κρίσιμη επέμβαση στο 73' στην προσπάθεια του Τριανταφυλλόπουλου από κοντά.

Όσο περνούσε η ώρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν περισσότερο να διαφυλάξουν το μηδέν στα μετόπισθεν και λιγότερο να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία και μοιραία το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα στη Λαμία.

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης AKTOR 0-0: Δεν κουνήθηκε φύλλο στο "Αθ. Διάκος" και κόλλησαν στο μηδέν
  • ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Κορνέζος, Αντράντε (24' Γιαννούτσος), Σιόβας, Ραντόνια, Ρινγκ (72' Μέκιτς), Νούνιες, Μπίκοφ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (72' Σαραμαντάς), Γκουίντο (58' Ενρίκες)
  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ AKTOR: Τσιντώτας, Ντέλι, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (67' Τζανδάρης), Αλάγκμπε, Καλτσάς (86' Τζίμας), Μπαρτόλο (90'+3' Μπιλέ), Κρέσπι (67' Παλάσιος), Μακέντα
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ