ΛΑΜΙΑ

Λαμία, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αθανασακόπουλου

Λαμία, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αθανασακόπουλου

Παίκτης της Λαμίας με κάθε επισημότητα είναι ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος με τον 22χρονο μέσο να ανακοινώνεται από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Από τον Παναθηναϊκό στην Λαμία. Ο λόγος για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια στο τριφύλλι σε επίπεδο ακαδημιών, πρώτης ομάδας αλλά και της ομάδας Β' του συλλόγου έμεινε ελεύθερος από τους πράσινους και συμφώνησε σε όλα με τη Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας επέκτησε σε έναν ταλαντούχο μέσο ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν ένα από τα κορυφαία ταλέντα της γενιάς του και πλέον στη Λαμία ελπίζει να κάνει το νέο βήμα στην καριέρα του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (27.11.2001) Έλληνα μέσο Ανδρέα Αθανασακόπουλο που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχοντας 30 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ με τη δεύτερη ομάδα του στη Super League 2.

Ο νεαρός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Πατρών και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα καταγράφοντας 11 συμμετοχές σε Super League 1 και κύπελλο Ελλάδας. Επίσης είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες!

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες"!

TAGS ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ