ΛΑΜΙΑ

Λαμία, μεταγραφές: Με Ρατόν κάτω από τα γκολπόστ τη νέα σεζόν

Ο Αλβάρο Ρατόν κατά την ανακοίνωση του από τη Λαμία
Ο Αλβάρο Ρατόν κατά την ανακοίνωση του από τη Λαμία LAMIA FC

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού γκολκίπερ Αλβάρο Ρατόν ενόψει της νέας σεζόν ενώ στο σύλλογο θα παραμείνουν οι Γιαννούτσος και Τερεζίου που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους.

Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ για τη Λαμία με την προσθήκη του Αλβάρο Ρατόν στο ρόστερ της ομάδας. Ο 31χρονος Ισπανός ο οποίος πέρυσι έπαιζε στη Βίσλα Κρακοβίας και είχε 29 συμμετοχές στο παρελθόν είχε παίξει αρκετά στην Ισπανία και τις ομάδες της πατρίδας του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (29.01.1993) Ισπανό τερματοφύλακα, Alvaro Raton.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας με την οποία φέτος σημείωσε 29 συμμετοχές, κατακτώντας παράλληλα και το Κύπελλο Πολωνίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Σαραγόσα, Ντεπορτίβο Αραγκόν, Βιγιανοβένσε, Μπέτις Β, Αλγεθίρας, Αρόγιο και Μοντανέρος.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες"!

Παράλληλα η ομάδα της Φθιώτιδας προχώρησε σε δύο ανανεώσεις καθώς οι Γιαννούτσος και Τερεζίου υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τις ανακοινώσεις να τονίζουν:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 25χρονο (16.07.1998) κεντρικό αμυντικό, Γιώργο Γιαννούτσο, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από την Πέγεια της Κύπρου, τον Ιούλιο του 2023, καταγράφοντας 6 συμμετοχές. Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

Και η δεύτερη αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο (01-03-2000) επιθετικό, Αλέξανδρο Τερεζίου, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Παναθηναϊκό Β΄, τον Ιούλιο του 2023, καταγράφοντας 4 συμμετοχές.

Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

TAGS ΛΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ