ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Πάει για την έκπληξη με Αμπντουλαγέ Μπα

Ο Αμπντουλαγέ Μπα με τη φανέλα της Πόρτο
Ο Αμπντουλαγέ Μπα με τη φανέλα της Πόρτο AP PHOTO/PAULO DUARTE

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η Λαμία κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ, Αμπντουλαγέ Μπα, ο οποίος είχε ακουστεί το περσινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ.

Η Λαμία θέλει να κάνει την έκπληξη με την απόκτηση του Αμπντουλαγέ Μπα, ο οποίος είχε μία αξιόλογη πορεία στο ισπανικό και πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Πόρτο, Ράγιο Βαγεκάνο και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι διοικούντες την ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Ντιναμό Βουκουρεστίου, στην οποία μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από μία τριετία στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωσή του έπαιξε δυνατά το καλοκαίρι του 2019 για την ΑΕΚ, αλλά τελικά δεν υπήρξε deal, αφού η Ράγιο δεν έδειξε διάθεση να τον παραχωρήσει.

Ο Μπα είναι πολύ καλός στον αέρα (1,97 ύψος), παίζει ως αριστερός στόπερ αν και δεξιοπόδαρος, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία, αφού πέρα απ' τις προαναφερθείσες ομάδες, έχει αγωνιστεί και στην Τουρκία με τις Φενέρμπαχτσε και Αλάνιασπορ, αλλά και στη Γερμανία με τη Μόναχο 1860.

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ