ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Έχω επηρεαστεί από τον Αντσελότι"

Ο Κάρλο Αντσελότι συνομιλεί με τον Φρανκ Λάμπαρντ στις 15 Μαρτίου του 2010 πριν το Τσέλσι - Ίντερ για το Champions Leaue.
Ο Κάρλο Αντσελότι συνομιλεί με τον Φρανκ Λάμπαρντ AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι, από τον οποίο έχει επηρεαστεί στην καριέρα του.

Το Σάββατο (12/12, 22:00) η Έβερτον και η Τσέλσι θα αναμετρηθούν για την 12η αγωνιστική της Premier League. Ο Κάρλο Αντσελότι και ο Φρανκ Λάμπαρντ, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στους μπλε, θα τεθούν αντιμέτωποι στο Γκούντισον Παρκ.

Ο τεχνικός της Τσέλσι μίλησε για τον πρώην προπονητή του τονίζοντας ότι ο Αντσελότι τον επηρέασε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

"Έχω επηρεαστεί από ανθρώπους και έχω επηρεαστεί από αυτόν ως παίκτης, αλλά και ως άνθρωπος εκείνη την περίοδο" ανέφερε συγκεκριμένα ο Λάμπαρντ.

Συνέχισε με καλά λόγια για τον Ατσελότι, υποστηρίζοντας ότι ανυπομονεί να τον δει και να του μιλήσει: "Είναι στην κορυφή όταν μιλάω για προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει. Έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην καριέρα του δουλεύοντας σε πολλές ομάδες, είναι εξαιρετικός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος. Με επηρέασε πάρα πολύ και ανυπομονώ να τον δω και να του μιλήσω".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ